Star

29 Decembra, 2020 18:00

OVO SE KRIJE! Vesna Zmijanac pokušala da SPASE ŽIVOT Džeju?

Džej Ramadanovski nikada nije krio da je imao velike poroke od kojih su najveći bili alkohol i kocka. Pevač, međutim, nikada nije razmišljao da potraži pomoć i da se spase opakih poroka koji su ga vukli u ponor, ali je Vesna Zmijanac jedna od retkih koja je uvidela i njegov problem i koja je pokušala da mu pomogne.

Vesna pokušala da pomogne Džeju!

Kako STAR saznaje, Vesna mu je predložila da dođe kod nje na Bukulju i da ostane koliko god želi kako bi se skinuo sa svih poroka, pogotovo sa alkohola.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Zmijanac (@vesna_zmijanac_official)

Vesna i Džej su bili veliki drugari. Kada je on počinjao karijeru stalno je pričao kako je Vesna najbolja riba na estradi i kako se ceo Dorćol loži na nju. Ipak, oni su vremenom postali veliki prijatelji pa su zajedno provodili noći po beogradskim kafanama devedesetih godina. Zato se Vesna pre nekoliko godina i usudila da kaže Džeju kako neće još dugo izdržati ako nastavi da živi tim tempom, te da mora što pre da batali alkohol i provod. Rekla mu je da pod hitno dođe kod nje na Bukulju i da tamo bude izolovan nekoliko meseci ako želi da prestane da pije i da rehabilituje svoj organizam. Vesna je iskusna jer je i sama imala uspone i padove, pa je shvatila da Džeki neće moći još dugo da izdrži ako tako nastavi – rekao je za STAR Džejev prijatelj sa Dorćola i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dzej Ramadanovski (@dzej_ramadanovski)

Vesna je bila spremna da bude sa njim na Bukulji koliko god treba i da mu sprema makrobiotičku hranu, ali on to nije shvatio ozbiljno. Da je poslušao Vesnu možda bi nešto bilo drugačije, možda bi uspeo da promeni loše navike. Ona mu je ispričala kako je sebe spasila više puta od poroka i njega je to zanimalo, imao je poverenja u nju i znao je da mu želi dobro, ali eto, opet je terao po svom”, priča Džejev blizak prijatelj i dodaje: “On nikome nije dozvoljavao da mu se meša u život. I kada neko krene da mu popuje samo ustane sa stolice i ode. Nije se ljutio, ali nije dao da mu drugi pričaju kako treba da živi. To ga je i koštalo života. Jednom prilikom mi je rekao: Ja živim onako kako volim a onaj odozgo će mi odrediti sudbinu. Sa Bogom nema pregovara, kako mi je suđeno tako će biti. Verujem da mu je zato i uslišio želju, pa je preminuo mirno dok je spavao. Nije se mučio po bolnicama, što ga je najviše plašilo jer nikada nije hteo nikome da bude na teretu – završava Džejev prijatelj.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR