Star

18 Januara, 2022 23:20

OVO SU ŽENE ESTRADE KOJE VOLE MLAĐE MUŠKARCE: Jedna je starija od muža 30 godina!

Kako saznajemo, mlađi muškarci koji preferiraju starije žene kao njihovu prednost istakli su njihvo samopouzdanje, jer su sigurnije u sebe, sa njima je sjajno razgovarati i nisu fokusirane samo na zasnivanje porodice.

Mnogo je primera iz svetskog džet-seta, pa i „običnog sveta“, a mi smo se osvrnuli ko su mlađi muškarci u vezi sa starijim ženama naše domaće javne scene.

Ono što je nekada bila ljubavna tabu tema, danas je hit: starija žena i mlađi muškarac

Na našoj javnoj sceni postoji nekoliko ljubavnih parova gde su partnerke više od deceniju starije od svojih jačih polovina, I one uopšte ne mare što je to tako, I trpe osude svih zbog toga, ali poput svakog braka ili vezenjima je kompromis najbitniji. 

muž verice rakočević

Rajko Ristić

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević uživaju u bračnoj idili još od 2013. godine. Poznata kreatorka podigla je veliku prašinu u domaćoj javnosti kada se udala za 30 godina mlađeg partnera.

-Razumem ja da je mnogima neobična naša veza, ali po meni, mnogo su nenormalniji brakovi gde su supružnici istih godina, a on nju vara na svakom koraku, a ona ostaje s njim da bi dobila još jednu skupu torburekla je svojevremeno kreatorka.

Veljko je nekoliko puta istakao da mu ne smeta što njegova supruga ne može da mu podari naslednika, dok ona ističe da je Kuzmančević njena najveća životna ljubav, oslonac i podrška.

goca tržan i raša 2

IVAN VUČIĆEVIĆ

Goca Tržan i Raša Novaković prošli su kroz za njih veoma ličan i težak period, a par koji je u braku već više od pet godina ističe da njih motiviše da se za svoje snove bore upravo velika ljubav koju osećaju. Suprug Goce Tržan, je mlađi je od pevačice 15 godina. Ipak, oni su oduvek tvrdili da njima ova razlika u godinama ne predstavlja ništa i da uživaju u ljubavi kao prvog dana.

Snežana Đurišić i Vanja Milošević

Nakon odlaska supruga Snežana Đurišić uspela je da se oporavi i prebrodi težak životni period uz novog dečka, ginekologa Vanju Miloševića, koji je znatno mlađi od nje. Snežana često ističe da je njen dečko divan prema njoj, te da joj razlika u godinama nimalo ne smeta, ali o braku još uvek ne razmišljaju.

RAJKO RISTIĆ

Anabela i Andrej Atijas

Nakon kraha braka sa Gagijem Đoganijem sa kojim ima dve ćerke Lunu i Ninu, pevačica Anabela Atijas je svoju sreću potražila u zagrljaju 11 godina mlađeg Andreja Atijasa. Njihovu ljubav krunisala je ćerkica Blankica.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pevačica Maja Marijana nakon dva braka uživa u ljubavnoj vezi sa 15 godina mlađim muškarcem.  

-Što se tiče ljudi koji nešto misle, mene to uopšte ne zanima. Isključivo i samo me, po tom pitanju, zanima moje mišljenje, tuža mišljenja mi ne plaćaju račune. Ko je taj ko može da kaže šta je u redu, a šta nije. Što se tiče tih što misle, neka oni brinu svoju brigu I neka gledaju svoj život. Godine smetaju onima koji su ostarili u glavi. Onima koji su u penziji odavno. Ja sam još uvek mlada žena u ful energiji I samim tim je normalno da imam adekvatnog partnera pored sebe, što moj dečko jeste – ispričala je svojevremeno Maja

ATA/IMAGES

„Najsvežiji“ par koji se pojavio na domaćoj javnoj sceni jesu pevačica Ceca Ražnatović i njen 9 godina mlađi dečko Bogdan Srejović.

Kada je ljubav prava, razlika u godinama je nebitna!

Više nije tako redak slučaj da se pripadnice lepšeg pola zabavljaju, ali i udaju za mnogo mlađe muškarce. Ove žene su bile mnogo puta osporavane, javno prozivane i osuđivane zbog veza sa mlađim momcima, ali je njihova ljubav ipak opstala i dokazala da emocije nemaju veze sa godinama.

Pročitajte: Ovo je baš neprijatno! Evo kako se Jelena Đoković ponaša prema novoj snajki!

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ IVAN VUČIĆEVIĆ/ATA/IMAGES