Scandal

18 Januara, 2022 18:00

Ovo je baš neprijatno! Evo kako se Jelena Đoković ponaša prema svojoj novoj snajki!

Svi u regionu se pitaju kakav je odnos između Jelene i nove devojke mlađeg brata Novaka Đokovića.

SAŠKA VESELINOV

ATA/IMAGES

Naime, Đorđe Đoković, već neko vreme je u vezi sa voditeljkom jedne sportske televizije Saškom Veselinov. Njih dvoje ne kriju od javnosti da uživaju u ljubavi, te su Novu godinu dočekali u Marbelji, gde su u isto vreme bili i Novak, njegova supruga Jelena sa decom, kao i brat Marko. Međutim, mnoge zanima kako se Jelena Đoković i nova snajka slažu, a jedan detalj na njihovim Instagram profilima zapazili su svi.

Ovo je baš neprijatno!

Naime,kada su Srđan i Dijana u Beogradu ispred Skuštine organizovali proteste povodom aktuelnih dešavanja u Australiji, Saška je bila u prvim redovima sa porodicom Đoković i pružala punu podršku prvom reketu sveta, a takođe je podršku pružala i preko svojih društvenih naloga,Što su mnogi protumačili da je sa njegovim roditeljima i braćom očigledno u odličnim odnosima.

ATA/IMAGES

Međutim, mnogi se pitaju u kakvim su odnosima Saška i Jelena Đoković, pa ih javnost poredi sa Megan i Kejt, jer gde god da se pojave privlače pažnju i javnost ne propušta ništa kada su one u pitanju, te su tako i došli do interesantnog zaključka.

Evo kako se Jelena Đoković ponaša prema svojoj novoj snajki!

Interesantno je da Saška prati Jelenu na Instagramu, ali ‒ praćenje joj nije uzvraćeno, a sa druge strane, Jelena prati Letisiju, Markovu devojku, kao i ona nju.

Podsetimo, Novak je deportovan iz Australije, pošto su mu tamošnje vlasti ukinule vizu zbog toga što nije imunizovan protiv korona virusa.

Pročitajte: Petar Grašo sa Danijelom Martinović smišljao imena za decu! A sada sa drugom čeka bebu!

AUTOR: SCANDAL

FOTO: ATA/IMAGES