Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića
ŠOK!

9 Juna, 2022 20:00

Razvodi se Aleksandra Prijović? Pevačica obrisala sve zajedničke fotografije sa Filipom (foto)

Pevačica Aleksandra Prijović iznenadila potezom svi se pitaju šta se događa na privatnom planu

Veliko iznenađenje moglo je da vas zadesi ukoliko ste danas otišli na profil Aleksandre Prijović. Na Instagramu pevačice danas je umesto divnih fotografija, osvanula bela površina, a svaka njena objava do jedne je uklonjena sa profila. Trenutno ni na njenom storiju nije postavljena nijedan post, pa su se svi zapitali šta se dešava u njenom životu. 

Sa njenog naloga uklonjene su sve dragocene uspomene pa čak i one sa Filipom i sinom Aleksandrom.

Pročitajte: Detinjstvo puno uspomena – U ovoj skromnoj kući živela je Aleksandra Prijović sve dok nije upoznala Filipa

Kuća Aleksandre Prijović

Rajko Ristić

Pevačica Aleksandra Prijović iznenadila potezom – Odrekla se svih uspomena, da li je razvod na pomolu? 

Prijovićevoj kao da je neko „počistio“ profil na Instagramu, jer su i sve njene fotografije i snimci na kojima je bila označena, takođe obrisane. Mnogi su pomislili da su krenule nevolje u braku i da je pevačica naprasno odlučila da sve što ju je ikada podsećalo na supruga Filipa, trajno obriše.

Ono što je sve začudilo jeste da se pevačica sama odlučila na ovaj korak, a  mnogi su ipak spekulisali da joj je neko čak i hakovao profil.

Pročitajte: Filip joj ovo neće oprostiti – Aleksandra Prijović zabola nož u leđa njegovom bratu

 

Sa druge strane, to su samo nagađanja, budući da se Prija povodom ovoga još uvek nije oglasila. Kako pišu domaći mediji, najveća zbrka napravljena je zbog Aleksandrinih poslednjih objava kada se oglasila i otkrila da je doživela veliku neprijatnost zbog nove pesme koja je procurela u javnost pre nego što ju je sama objavila.

Pročitajte: Rastali se Aleksandra Prijović i Filip – Živojinović se oglasio na Instagramu

kuća aleksandre prijović

Rajko Ristić

Krivo mi je što nismo imali priliku da vam prezentujemo ovu pesmu i ceo projekat na način na koji smo zamislili. Ipak, želim od srca da se zahvalim svima koji su slali predivne komentare vezane za pesmu, to nam u ovom trenutku mnogo znači. Zbog celokupne situacije pomeren je termin zvanične objave pesme i u narednih nekoliko dana ću vas obavestiti o novom datumu – poručila je ona tada.

Nažalost, na njenom profilu sada nemamo priliku da vidimo ništa osim bele površine koja indirektno govori da se u životu pevačice dešavaju neki ozbiljni potresi.

Ali ipak, sve je još na nivou nagađanja…


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images