kako danas izgleda Mira Kosovka 
Svet

6 Februar, 2023 13:00

Ubili su joj majku a posle smrti brata život joj je uništen: Evo kako danas izgleda Mira Kosovka FOTO

Pogledajte kako danas izgleda Mira Kosovka 

Osamdedsetih godina prošlog veka jedna od poznatijih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije bila je Mirjana Petričević, poznatija pod umetničkim imenom Mira Kosovka.

Pročitajte: Bila je crna i prelepa a danas ne liči na sebe – Evo kako sada izgleda Lidija koju pamtite po pesmi recka na zidu FOTO

Screenshot YOUTUBE

Nju nikako život nije mazio, a mnoge je rastužila svojom pričom. Davne 1999. godine otišla je u Australiju zbog smrti majke, koju su ubili albanski ekstremisti. Zbog finansijskih problema koji su zadesili nju i članove njene porodice morala je da peva za male pare.

Pročitajte: Iznenadićete se – Danijela Martinović je pre Graša bila udata za ovog hrvatskog muzičara, koji vam je bolji frajer FOTO

Screenshot YOUTUBE

– Muka me, sine, naterala da odem. Svi moji su izbegli iz Đakovice, niko nema para, niko te ne pita kako ti je… Kada su me pozvali ljudi iz Australije i pitali za koliko novca ću otići da radim, rekla sam im: „Koliko date.“ Kad nemaš para, i sto maraka je mnogo. Otišla sam i ostala tamo – rekla je svojevremeno Mira.

Međutim, Miru je zadesila još jedna porodična tragedija. Njoj je preminuo brat blizanac, zbog čega je prestala da je bavi muzikom.

Pročitajte: Nekada je bila pojam lepote a danas bled odraz u ogledalu – Evo kako danas izgleda Tajči FOTO

Screenshot YOUTUBE

– Više nisam mogla da pevam, nije mi bilo ni do čega. Smrt brata me je potpuno uništila. I danas osećam veliku prazninu. Uvek je voleo da me vidi nasmejanu i lepu, zvao me je „Moj crni labude„… Posle njegove smrti bila sam emotivno ubijena, mislila sam da će mi biti lakše uz alkohol – navela je pevačica.

– Svi mi znamo i svi znate da sam imala jake tragedije u familiji i od 2007. sam počela da prestajem, a onda sam 2009. skroz prestala da se bavim tim poslom tamo a i ovde. Nemam definiciju zašto ali u neku ruku je srce puklo ali se ipak držim – ispričala je ona.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: PulsOnline

FOTO: Youtube Screenshot