svet

septembar 7, 2014 19:31

By

Pogledajte kako je bilo na drugoj konferenciji „Food Talk“!

lecic

U petak, 5. septembra 2014. godine, na Salašu 137 na Čeneju, kraj Novog Sada, održana je druga po redu konferencija „Food Talk“.
Stručnjaci su diskutovali o GMO hrani, ugostitelji i kuvari oktrili su neke svoje tajne i specijalitete, dok su i pojedine poznate ličnosti objasnile kako su zavolele kuhinju, te i zašto svoje slobodno vreme rado provode u njoj.
Uz pravu salašku atmosferu, dobru hranu i degustaciju vrhunskih vina, gosti su uživali i u pratećem programu, a na kraju večeri i u koncertu Zvonka Bogdana, te nakon toga i u nastupu tamburaša.

Pogledajte kako je bilo na ovogodišnjoj konferenciji:

Pročitajte još i ovo:

„Food Talk 2014“ završen koncertom Zvonka Bogdana i zabavom uz tamburaše!

Food Talk 2014: Pol Dring predstavlja “Jamie’s World”

Pogledajte: Kako se Džejmi Oliver bori protiv GMO hrane!

Pogledajte: Džejmi Oliver nazdravlja srpskom rakijom

Konferencija Food talk 2014: Kićenje slovačke neveste oduševilo učesnike

food talk

Autor i foto: Life Content