Intervju Duška Tošića
Svet

3 Maja, 2022 21:58

Mnogi su čekali ovaj trenutak: Poljubili se Jelena i Duško

Pomirenje Jelene i Duška svi očekuju a sad je isplivao i još jedan detalj njihove veze od ranije 

Najpoznatiji par Jelena Karleuša i Duško Tošić u braku su punih trinaest godina a za to vreme zajedno su prošli mnoge lepe trenutke ali i one manje prijatne. Uprkos svemu tome opstali su iako se o njihovom odnosu često spekuliše Pre nego što su postali par o kom se dananoćno piše, njih dvoje bili naizgled srećan par, ništa potpuno drugačiji od ostalih.

Pročitajte: Duško Tošić likuje: Nika Tošić je postala ono što Jelena nije želela

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Pomirenje Jelene i Duška svi čekaju, a evo kako je bilo nekad

Naime, supružnici Tošić od prvog dana romanse imali su „svoju“ pesmu. Reč je o hitu Sergeja ĆetkovićaPogledi u tami“, uz koju je Jelena izašla pred matičara. Ova pesma ostavila je veliki trag na Jelenu jer su se uz nju njih dvoje prvi put i poljubili. To je priznala jednom prilikom, gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića. Na njegovo pitanje gde su se prvi put poljubili Jelena je, posle kraćeg nećkanja, iskreno odgovorila:

Pročitajte: Nisi mi mama! Nika raskrinkala dadilju: Karleuša objavila stranice dnevnika svoje ćerke (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

‒ Pa, znate gde to obično biva, u kolima.

Zatim se okrenula ka publici i uz smeh se glasno zapitala: „Da li je to trebalo da kažem“, a gromoglasan aplauz podrške jasno joj je stavio do znanja da nije pogrešila što je otkrila deo intime.

Iako u njihovom braku trenutno ne cvetaju ruže, mnogi se nakon svega pitaju kakva se istina krija iza njihovog odnosa. Jelena i Duško su svojom ljubavlju ostavili večni trag u javnsoti a sve godine iza njih posvedočile su da je u njihovom domu bilo topline i harmonije. Svi koji zdušno prate ovaj intrigantni bračni par, očekuju da će njih dvoje svojoj ljubavi ipak dati još jednu šansu kako bi novi poljubac supružnika ovekovičio ne samo prošla, već i sadašnja vremena.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen