Star

13 Oktobra, 2020 23:00

POMIRENJE!? Lukas i Sonja opet počinju ZAJEDNIČKI ŽIVOT!

I dok su mediji nedelju dana unazad nagađali šta se zaista događa između Ace Lukasa i Sonje Vuksanović koji su zajedno sa ćerkom Viktorijom putovali u Rim gde je pevač imao tezgu na jednoj svadbi, STAR saznaje da se bivši par pomirio i da razmišljaju o zajedničkom životu!

„Zbog ćerke će svojoj ljubavi dati još jednu šansu!“

– Aca i Sonja su prvenstveno spustili loptu zbog ćerke Viktorije koja je vezana za oboje. Sve nesuglasice koje su imali prethodnih godina stavili su sa strane i dogovorili se da lepo funkcionišu, sve češće su zajedno, ovo leto su kao prava porodica bili na moru u Hrvatskoj, a zatim su nedavno otputovali i u Rim –  započinje izvor za STAR i nastavlja:

– Kada je Lukas dobio poziv da peva u Italiji, odmah je pozvao Sonju i pitao je da li bi i ona i Viktorija išle sa njim na dva dana! Sonja je pristala i zajedno su otputovali u Rim preko Pariza! Dok je Aca pevao na svadbi, njegova bivša supruga i ćerka su iskoristile vreme da šetaju i šopinguju. Od kako sve češće provode vreme zajedno, opet su se zbližili, a njihova ćerka Viktorija stalno pita Lukasa kada će da se preseli kod njih u kuću na Bežaniji koja je posle razvoda pripala Sonji, dok je Aca ostao u stanu na Voždovcu. Često on i prespava kod njih, ali kako ni on, tako ni Sonja nije sigurna da li bi bilo pametno da opet žive svi zajedno. Sada se lepo slažu i boje se da bi to pokvarili možda nekim svađama ako bi opet započeli zajednički život. Mada, kako tvrde njihovi zajednički prijatelji, uopšte nije nemoguće da se Lukas preseli kod njih, jer je Viktorija baš uporna da opet žive svi zajedno, a i Sonjina ćerka Sofija se slaže sa tim jer ona na Acu gleda kao na oca! – ispričao nam je izvor i dodao:

– Oni pak o svom odnosu ne žele da polemišu javno, čak ni prijateljima ništa ne govore, jer smatraju da nema potrebe bilo kome da se pravdaju, ono što im je najbitnije jeste osmeh na Viktorijinom licu, a ona je najsrećnija kada svi zajedno provode vreme! Znaju kako pritisak javnosti može da utiče na njihov odnos i zato smatraju da je najpametnije da ćute! – završava izvor tabloida STAR!

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ NIKOLA KOSTIĆ/ GAJA