Svet

May 2, 2022 23:35

By

Dragana Mirković uživa u bogatstvu, dok njena sestra živi skromno i radi za platu

Porodica Dragane Mirković njena je najveća podrška

Folk zvezda Dragana Mirković važi za ženu koja svu svoju pažnju nesebično posvećuje najmilijima, te je i te kako vezana za supruga Tonija i decu Marka i Manuelu, sa kojima provodi svaki slobodan trenutak.

Dragana Mirkovic i Toni Belic

Ivan Vučićević

Sestra Dragane Mirković pevačicina je desna ruka

Takođe, pevačica je izuzetno vezana za svoju sestru Dušicu Krumov. Naime, sestra Dragane Mirković do te mere liči na pevačicu, da bi se moglo pomisliti da su bliznakinje.

Iako su udaljene stotinama kilometara, Dragana i Dušica velika su podrška jedna drugoj, a Dušica je pevačici praktično desna ruka, te je uvek uz nju. Iako folk zvezda ima milione, koji je nisu nimalo promenili, njena sestra živi nešto skromnijim životom, podjednako kvalitetnim.

Dušica je inače zaposlena na Draganinoj televiziji, a kada pevačica i njen suprug nisu tu, sve poslove vodi upravo njena sestra.

Instagram printscreen

Inače, Dušica je o sestri govorila sve najbolje. Svojevremeno, tokom gostovanja na jednoj televiziji sestra Dragane Mirković otkrila je detalje iz njihovog detinjstva, rekavši da je Dragana bila odličan đak, da je stekla Vukovu diplomu, te da se isticala po učenju i po talentu, ali i da je veoma volela i folklor.

Porodica Dragane Mirković je velika i složna, i oduvek je važila za uzor svima. Njeni i roditelji i sestra su veoma skromni ljudi i nikada nisu želeli da koriste niti Draganinu popularnost, niti bogatstvo.

IZVOR: STORY

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM