Porodica Šaka Polumente svet portal svet
Svet

February 27, 2024 18:15

By

Ljubavne avanture su prošlost: Šako Polumenta pokazao porodicu, ne zna se ko je lepši, deca ili unuci (video)

Porodica Šaka Polumente glumi u njegovom spotu

Nova pesma Šaka Polumente, “Još te volim baksuze”, izazvala je pozitivne reakcije, kako u regionu, tako i u dijaspori. Producent spota Haris Dubica obradovao je sve Ex-Yu nostalgičare, jer je za kadrove izabrao glavne gradove nekada zajedničke države. Porodica Šaka Polumente takođe je učestvovala u spotu.

Porodica Šaka Polumente svet portal svet

– Mnogo sam ponosan na ovu pesmu i projekat, jer sam u njoj ujedinio ljubav. Osim što je spot za pesmu “Još te volim baksueze” snimljen na prostorima bivše Jugoslavije, čime smo muzikom ponovo ujedinili Crnu Goru, Srbiju, Hrvatska, Bosnu i Hercegovinu i Makedonija, u njemu se pojavljuju i članovi moje porodice – otkrio je Šako.

Pročitajte Sin Snežane Đurišić o odnosu pevačicom, boli i ne prolazi – Bila mi je majka

– S tom numerom, koja je premijerno izašla na Dan zaljubljenih, zaista želim da promovišem ljubav koja svima nama treba da bude prioritet – rekao je ponosno Šako za Svet. Osim Polumentine dve ćerke i sina, u spotu se pojavljuju i njegovih petoro unuka, od kojih najmlađi Šakov imenjak.

Porodica Šaka Polumente svet portal svet

U razgovoru za “Svet” Šako je isticao koliko je ponosan na svoju decu, na njihove brakove, obrazovanje i da su stasali u kvalitetne ljude. Pevač smatra da nema tog koncerta ili trendinga koji je bitniji, ili koji ga više obraduje od njegove porodice, koju se trudi da uvek drži na okupu.

– Ovo pesma je poklon za sve koji slave ljubav, bez obzira na uzrast, mesta odakle su ili gde žive -poručio je Polumenta za kraj našeg razgovora.

A, kako izgleda porodica Šaka Polumente pogledajte u videu ispod teksta.

AUTOR: IRENA KLEIN, SVET

FOTO: PROMO