porodila se marija petronijević
Svet

October 28, 2021 19:00

By

Porodila se Marija Petronijević! Evo kog je POLA beba!

Glumica Marija Petronijević porodila se danas i na svet je donela zdravog dečaka, teškog 4.060 grama.

Porodila se Marija Petronijević!

Mama i beba se odlično osećaju, a kako se priča, na porođaju su dobili čistu desetku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Petronijevic (@petronijevic.marija)

Podsećanja radi, Marija Petronijević je u devetom mesecu trudnoće preležala koronu, a budući da se uredno vakcinisala i revakcinisala lekari su imali pozitivne prognoze.

Čim sam osetila prve simptome odmah sam se javila doktoru, nisam želela da čekam. Naravno test je pokazao da sam pozitivna, ali ono što je dobro je da mi krvna slika nije toliko loša, zapravo je baš dobra, nemam temperaturu ni neke jače tegobe stoga su lekari odlučili da me pošalju na kućno lečenje u samoizolaciju. Složili smo se da bi za mene bilo vrlo stresno da ostajem u bolnici sa ostalim zaraženima i gledam kako umiru. Sreća pa sam se vakcinisala ne mogu ni da zamislim kako bi mi bilo da nisam. Lekari kažu da je dobro što sam u tom smislu na vreme odreagovala i zaštitila se jer u suprotnom ne bi znali šta sa mnom da rade. Ostaje mi samo da čekam i nadam se da u narednih nekoliko dana neće doći do pogoršanja ili ne daj bože prevremenog porođaja, ipak je korona nepredvidljiva – rekla je glumica tada.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Petronijevic (@petronijevic.marija)

Inače, “srpska Monika Beluči” se potpuno povukla i živi daleko od kamera i očiju javnosti. Vratila se u rodno selo Visibaba, posvetila imanju i deluje da je pronašla svoj mir i sreću.

FOTO: PRINTSCREEN