Glumica Marija Petronijević
Svet

11 септембра, 2023 09:15

By

Najveća sreća i najveća tuga u istom trenutku: Glumica Marija Petronijević progovorila o tek rođenom sinu

Glumica Marija Petronijević pre nekoliko dana na svet je donela svog drugog sina čije ime ne želi da otkriva.

Lepa glumica već ima jednog dečaka od dve i po godine, a da će njihova porodica postati bogatija za još jodnog mališana saznala je u najtežim životnim trenucima, kada je izgubila oba roditelja.

Glumica Marija Petronijević

Ata images

– Mama je preminula 4. jula, a tata 6. avgusta. Bila sam veoma vezana za njih. Ne znam kako bih prebrodila taj period da nisam pored sebe imala sina kom je tada bilo svega devet-deset meseci. Pomoć drugih u pružanju pažnje i upućivanju iskrenih emocija bila je značajna, ali je materinski instinkt da moram da uradim sve da svom detetu dam više pažnje, sreće i ljubavi bio najznačajniji pokretač. Sve se izdešavalo brzo, nisam imala vremena da procesuiram veliki gubitak. Ostala sam bez najstabilnijeg oslonca u životu. Za kratko vreme prestala sam da budem dete, nečije dete, i da imam i mamu i tatu, zapravo, postala je stvarnost da ih više nemam.

Glumica Marija Petronijević

Ata images

– U tom razdoblju, kada sam se osećala kao da sam u bestežinskom stanju, često sam sebi postavljala pitanje: “Zašto više nema ljudi koji su me stvorili?” Za mesec dana mi se u potpunosti promenila životna scenografija. Još nisam uspela da racionalizujem smrt roditelja kada sam saznala da ću ponovo postati mama. Zbog nove situacije, bila sam prinuđena da promenim neke planove, kako svoje tako i partnerove. Imali smo ideju da se otisnemo malo dalje od Visibabe i Požege. Da su mi mama i tata živi, verovatno bih na porodičnom imanju provela još neko vreme.

Glumica Marija Petronijević

Ata images

– Nisam se nikada zavetovala da ću ostati u Visibabi zauvek, da neću odlaziti u Beograd ili u inostranstvo, da neću više snimati. Povratak na selo je bila moja odluka u tom trenutku. Ako budem osećala potrebu da ostanem na imanju – ostaću, ali ne isključujem i druge opcije. Energija sela je potpuno drugačija od one koju sam osećala živeći u Beogradu petnaestak godina. Kad sam došla u Visibabu, nijednog trenutka nisam otpisala Beograd, ili bilo koje drugo mesto – rekla je Marija za magazin „Gloria“.

Glumica Marija Petronijević

Instagram

Glumica Marija Petronijević tajanstvena kada je njen partner u pitanju

Iako, kada su neke stvari iz privatnog života u pitanju, glumica Marija Petronijević rado govori o njima, međutim, o svom partenru Milinku ne želi mnogo da otkriva.

Glumica Marija Petronijević

Ata images

– Ne nosim burmu jer nismo venčani. Možda ću ja njega zaprositi, ko zna? Dugo se poznajemo, deset-dvanaest godina. Kada smo se upoznali, znala sam da je on čovek za mene, onaj s kojim želim da provedem život. Trebalo je da se neke stvari poslože kako bismo se spojili. Milinko je svestran, mnogo mi pomaže oko vođenja farme, mada je njegovo zanimanje vezano za IT industriju.

 

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: GLORIA

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM