Izgled Marije Petronijević
Svet

18 септембра, 2023 19:36

By

Marija Petronijević se samo nekoliko dana posle porođaja vratila seoskim obavezama, a svi u neverici gledaju kako izgleda

Izgled Marije Petronijević posle porođaja je zadivljujući

Glumica Marija Petronijević u proteklih godinu dana prošla je kroz najteži i najlepši period u svom životu. Prvo je u roku od mesec dana izgubila oba roditelja, potom je saznala da je ponovo u drugom stanju, a pre deset dana na svet je donela svoje drugo dete, dečaka, kome ne želi da otrkiva ime.

Izgled Marije Petronijević

Instagram

Poznato je da se lepa glumica u poslednjih nekoliko godina posvetila poljoprivredi i životu na selu. Međutim, nedavno je izjavila da će život nastaviti u gradu, te da će selo posećivati ređe, jer tamo više nisu njeni voljeni roditelji. No, sve je iznenadila kada je objavila poslednju fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj se vidi da se posle porođaja ponovo vratila u svoje rodno mesto i u svoju seosku kuću.

Izgled Marije Petronijević

Instagram

Ono što je posebno sve iznenadilo je izgled Marije Petronijević. Iako se porodila pre samo deset dana, glumica izgleda kao da nikada i nije bila trudna, a za savršenu liniju dobila je niz pohvala, dok je njenu lepotu suvišno i komentarisati.

 

 

 

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM