Suprug Marije Petronijević
Svet

October 5, 2022 18:15

By

Rodila je dete poznatom bogatašu, a završila čuvajući ovce: Ovo je čovek sa kojim Marija Petronijević ima sina

Suprug Marije Petronijević je poznati humanitarac

Iako je Marija Petronijević godinama krila identitet svog partnera s kojim ima sina, a reč je o bogatom humanitarcu iz Loznice Milinku Isakoviću (43), IT stručnjaku.

Pročitajte: Marija Petronijević – U rodnom gradu ljudi mi ne pružaju podršku 

printscreen

I dok je lepa glumica koja se proslavila ulogom u domaćoj hit seriji „Selo gori, a baba se češlja“ vešto izbegavala da u javnosti govori o privatnom životu i otkrije bilo kakav trag o svom izabraniku, njen suprug je to učinio umesto nje i objavio njihovu selfi fotografiju na Instagramu.

„Konačno zajednička fotografija, bio je red posle toliko godina. Prelepi ste. Sve najlepše vam želimo u životu, divan ste par…“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod Milinkove objave.

Sudeći po osmehu koji je Marija uputila suprugu na objavljenoj fotografiji, u njihovom odnosu cvetaju ruže, a kako i ne bi, kada je Isaković javnosti postao poznat pre više od deset godina kada je u humanitarnoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji.

Pročitajte: Ovaj poznati sportista je bio ludo zaljubljen u Mariju Petronijević

printscreen

Tada je ovaj humanitarac navodio da je njegova misija zapravo želja da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su u modernom dobu zaboravljene.

– Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, dok već sledećeg dana pomislim da ću goreti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac – rekao je on tada za Alo.

– Sve ono što čovek čini tokom svog života najčešće je posledica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljstvo ili da postigne neki duševni mir. Želeo sam da učinim nešto za sebe i druge, i tako sam krenuo. Na taj način, kad uspem da darujem nepoznatom, setim se predaka, upoznajem svoju zemlju – rekao suprug Marije Petronijević.

Pročitajte: Marija Petronijević dobila koronu u devetom mesecu trudnoće

O svom privatnom životu, baš kao i njegova izabranica, u javnosti ali i na društvenim mrežama nikada nije govorio. Fotografija s Marijom koju je nedavno objavio zapravo je prva i jedina potvrda da su zajedno.

I kada se se saznalo da su u braku, glumica nije želela da govori na ovu temu:

– Ne želim da govorim o privatnom životu. U žalosti sam za roditeljima koji su nedavno preminuli – rekla je kratko Marija koja se u doba korone vratila u rodnu Požegu, selo Visibabe, gde uzgaja stoku i obrađuje zemlju. Odlučila je da napusti javnu scenu, okrene se korenima i zdravom načinu života, a da li je na tu odluku uticao i Milinko, nije nam poznato.

IZVOR: KURIR/ALO

FOTO: INSTAGRAM