

Glavno jelo Zorice Brunclik je preukusno, zdravo, a idealno za Uskršnji post koji je već počeo
Posni recept Zorice Brunclik odličan je
Zorica Brunclik nije samo jedna od najboljih pevačica ovih prostora nego i vrsna kuvarica. Ona obožava da jede i sprema ribu i morske plodove, ali vešta je sa svim receptima.
Ipak, ona je kuhinju u velikoj meri prepustila svom suprugu Miroljubu Aranđenoviću Kemišu koji obožava da kuva. Njih dvoje su savršeno uskladili sve u svohttps://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/QgrcJHsBsbqKHZxWKZsfWbvKTgjlxHtrxLQm braku, pa i kućne obaveze. Kemiš je glavni za nabavku pa osim što obilazi prodavnice, stalno ide na pijacu gde već ima proverene proizvođače kod kojih kupuje.

Screenshot You Tube/Dođi na večeru RTS
Posni recept Zorice Brunclik lako se sprema, a veoma je ukusan i kvalitetan. Reč je o podvarku sa projom. Kada ne poste Zorica i Kemiš na tanjir dodaju i komad pečenja, ali obrok je savršen i bez mesa. Sprema se lako, a sastojci nisu skupi, pa je svima dostupan.
Posni recept Zorice Brunclik, uspeće svakoj domaćici
Glavica kiselog kupusa se iseče na trake i dinsta se se na ulju uz dodavanje vode. Zorica sve sprema na maslinovom ulju, a svaka domaćica može da izabere šta voli.
Dodaju se začini po želji – biber, suvi začin, lovorov list… Kupus treba da omekša i dobije lepu boju I da se češće promeša kako ne bi zagoreo.
U međuvremenu pripremi se proja- Zamesi se ređe testo od bleog kukuruznog brašna, soli, dodaju se prašak za pecivo, hladna voda.
Dobro se umesti rukom u vangli, naspe u pleh I peče u rerni. Po želji se na tanjir može dodati i pečeni krompir.

Screenshot You Tube/Dođi na večeru RTS