Povratak Milana Miloševića na Pink svet portal svet tabloid svet
Svet

November 8, 2023 13:15

By

Očekivalo se da je Željko za Milanov povratak na Pink iskeširao ogromnu sumu novca, a evo šta je istina

Povratak Milana Miloševića na Pink dogovoren

Svi su ostali iznenađeni kada je pre nekoliko dana osvanula vest da je voditeljka Dušica Jakovljević napustila televiziju Pink. Povratak Milana Miloševića na Pink svi su dugo priželjkivali, pa su po Dušičinom odlasku na njenom mestu kao idealnu zamenu videli upravo njega. A, on je potvrdio da će se to upravo desiti.

Povratak Milana Miloševića na Pink svet portal svet tabloid svet

Ata images

Pregovori sa Željkom Mitorovićem su, kako kaže, trajali dugo, oko mesec dana.

– Pregovori traju oko mesec dana. Mislim, razgovori, ne pregovori, nije to nikakav transfer, ja nisam nigde radio, ja sam nezaposlen i ja rekoh, hajde, bolje da odem kod njih nego na biro – rekao je šaljivo Milošević insinuirajući da za povratak na Pink nije dobio nikakvu basnoslovnu cifru.

Pročitajte Teška muka naterala da dragu osobu smesti u dom – Milanu Miloševiću nikad nije bilo teže, zaplakaćete 

– Mi smo uvek bili u neobaveznom kontaktu, jer među nama nije bilo zle krvi, niti smo se nekada svađali. Uglavnom, dogovorili smo. U ponedeljak 13. novembra počinje ”Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”. Od ponedeljka sam u Eliti i vraćam se na svoje radno mesto. Očekivano! Odmorio sam 10 meseci. 

Povratak Milana Miloševića na Pink svet portal svet tabloid svet

Ata images

Milan ističe da se posle Dušičinog odlaska sa Pinka nije čuo s njom.

– Ja se sa Dušicom nisam čuo otkad sam u januaru otišao sa Pinka. Niko od kolega sem Ognjena Amidžića mi se od tada nije javio. Više mi je značilo to njegovo javljanje, nego nejavljanje njih trideset – istakao je Milan  i dodao da Dušici želi svu sreću.

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: REPUBLIKA

FOTO: ATA IMAGES