Scandal

3 Septembra, 2020 21:00

Poznata pevačica otkriva: Neda KUKA da nema para, a onda kupi DŽIP JAGUAR! Odakle joj 70.000 evra za kola?!

Mnogi sa estrade ogorčeni su mesecima na Nedu Ukraden koja od početka pandemije kuka zbog para i činjenice da više ne može da radi, međutim, samo za SCANDAL! jedna poznata pevačica otkriva pravu istinu!

Žali se na krizu, a onda se počasti luksuznim kolima!

Naime, prema njenim rečima, Neda kuka sve vreme, a onda se, navodno, počasti novim džipom!

„Neda nikome nije jasna… Kuka mesecima i plaši se za posao, a onda ode i kupi novi džip jaguar koji košta između 50.000 i 70.000 evra”, objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

„Naravno, ima pevača koji ne rade koliko i Neda inače. Oni svakako, sve i da su hteli, ne mogu da imaju štek ili slamaricu. I onda je logično što im smeta kad Neda kuka i žali se, a onda ode i kupi džip kao da je najobičnija haljina”,  objašnjava izvor blizak pevačici i nastavlja:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

„Ja sad ne znam da li je ona to stvarno pričala, ali jedna njena koleginica mi je ispričala da je kupila kola jer su joj, navodno, komšije slikale nova kola i čak su joj zapretili da će da pošalju slike u novine i da je opletu jer se s jedne strane žali, a onda se počasti džipom od skoro 70.000 evra”, završava izvor SCANDALA!, a mi smo sigurni da je Neda dobronamerno apelovala na državu i vlasti da pomognu njenim kolegama koji u doba korone nisu imali način da zarade.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!/INSTAGRAM