Uspeh Milice Pavlović
Scandal

18 Aprila, 2022 14:00

Prava istina o Milici Pavlović izašla na videlo: Drug iz školske klupe razotkrio pevačicu

Uspeh Milice Pavlović došao je marljivim trudom i radom a evo kakva je bila dok nije postala poznata

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović ovih dana je u žiži javnosti zbog njenog novom studijskog albuma pod nazivom „Posesivna.“ Sve pesme izazvale su veliko oduševljenje i u rekordnom roku postale prve u trendingu.

Pročitajte: Skandal o kom bruji Srbija: Milica Pavlović i Lukas zaratili, menadžer Saša otkrio istinu o sukobu s pevačicom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Kovačević (@steff_kovac)

Uspeh Milice Pavlović njen prijatelj prati od samog početka

Čestitke za album pristigle su od mnogih kolega i prijatelja a jedna je posebno oduševila. Naime, povodom njenog velikog uspeha oglasio i njen školski prijatelj koji je indirektnom porukom otkrio kakva je Milica bila pre nego što je postala poznata.

– Od zajedničkih školskih dana do zajedničke bine na nastupima, putovanja, snimanja spota… Svedok sam tvog rada, truda i ulaganja u sebe, imam mnogo slika sa nastupa i snimaka ali mi fali još jedan zajednički selfi sa koncerta u Areni. Ispuni mi tu želju i obraduj svoje fanove jednim takvim spektaklom što pre – napisao je Stefan koji je ovom porukom otkrio da je uz Milicu od samog početka.

Pročitajte: Milica Pavlović oprostila roditeljima što su je ostavili!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Kovačević (@steff_kovac)

Pavlovićeva svakako spada u red najvrednijih i najpopularnijih izvođača sa domaće scene, a kako je „Posesivna“ startovala u punom sjaju nema sumnje da postoji mogućnost da veoma brzo ispuni želju svom nekadašnjem školskom drugu, a danas saradniku.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Bojan Vuković / Instagram