dejan pobegao iz zadruge
Scandal

February 6, 2022 15:02

By

PRELOMIO! Ovako će se Dejan Dragojević OSVETITI Dalili!

Dejan Dragojević je otišao korak dalje, u prozivanju bivše žene, a sada je otkrio šta će uraditi da zauvek stavio tačku na odnos sa Dalilom Dragojević.

On je istakao da je srećan u odnosu sa Aleksandrom Nikolić. Takođe, dodao je da planira da proda burmu.

Dalila je jednom prilikom rekla da bi volela da imaš devojku u rijalitiju i odnos sa njom, kako biste bili jedan – jedan. Da li je ovo sada neki revanš? – pitao je novinar Dejana.

Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic foto Ivan Vucicevic (312)

Ivan Vučićević

Nikakav revanš, nikakav inat, ništa. Svako ima pravo da prokomentariše šta želi, ali samo treba da se prate postupci. Što se tiče mene, neka prate šta radim, pa će sve biti jasno. Da sam hteo da se mešam sve bi bilo drugačije, batalio sam skroz sve. Sramota me je i blam svega. Jedva čekam kraj rijalitija, da se oslobodim svega skroz. Ne prija mi nikakvo povezivanje, nikakav kontekst, ni pitanje ni ništa. Presekao sam i hladim se skroz i teško je poverovati posle svega – odgovorio je Dragojević.

Gde su burme? Gde je tvoja? – pitao je novinar.

Negde tamo je zavučena. Prodaću je napolju, šutniću je. U vikend specijalu Premijere, mnogo sam toga rekao. Voleo bih da se prebacim i na drugu stranu sobe kako bih izbegao svaki mogući susret. Burma, sat i slične stvari niti me podsećaju niti vraćaju na život koji sam imao – odgovorio je Dejan.

dejan i aleksandra

Printscreen YouTube Zadruga

Ako uporediš Aleksandru sa Dalilom, šta je tu plus a šta minus? – pitao je novinar.

Ne bih ja tu poredio, ne bih nekoga ponižavao ili dao nekome na značaju. Njih dve nisu za istu kategoriju. Ružno bi bilo sa moje strane da poredim, zaista nema potrebe. Ako budemo u tom nekom našem odnosu, jasno ću pokazati ko koliko vredi i ko koliko zaslužuje – naveo je Dejan.

FOTO: RAJKO RISTIĆ