Supruga Nikole Koja
Svet

22 Novembra, 2022 10:15

Porodica Nikole Koje zavijena u crno, otišla je najvoljenija osoba: Voleću te zauvek… FOTO

Preminuo otac Nikole Koje pre godinu dana, tuga je pregolema

Glumac Nikola Kojo, jačuveniji gospodar srpske kinematografije podelio je sa javnošču tužne vesti…  Čitava porodica glumca neutešna je a razlog je smrt člana porodice.

Pročitajte: Podmladio se – Pogledajte kako sada izgleda Nikola Kojo, ko bi mu dao 55 godina 

Foto: ATA images

Naime, dramski umetnik, koji inače nema običaj da intimu iznosi pred javnost, sa pratiocima na „Instagramu“ podelio je tužnu informaciju – preminuo otac Nikole Koje i to još pre godinu dana. Iako je dosta vremena od smrti dragog roditelja prošlo Nikola je tek sad na dan godišnjice smrti osetio potrebu da se još jednom oprosti od oca i poruči mu dirljive reči.

Pročitajte: Ana je tatina kopija – Hoće li najstarija naslednica Nikole Koja krenuti očevim stopama

nikola kojo

– Htedoh pre godinu dana da objavim da si se preselio i da ćes mi nedostajati zauvek. Da ti zahvalim za sve dobro i lepo što sam od tebe naučio i nasledio. Sada moram da ti kažem da si bio najdivniji i najnežniji otac, da tuga ne prolazi i da ću te voleti zauvek, jer tako je to sa pravim ljubavima i pravim očevima. Tvoj sin Nikola.

Pročitajte: KRAJ – OSTAVIO JU JE kad se najmanje nadala – Nikola Kojo je srušio deceniju ljubavi i to sve zbog NJE (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nikola kojo (@nikola_kojo_pravi)

Nesumnjivo je da će tuga Nikole Koje zauvek zbog smrti oca ostati u srcu glumca, koji utehu pokušava da pronađe u zagrljajima supruge Aleksandre i tri ćerke. Njegove omiljene devojke trude se da mu osmeh vrate na lice, dok isto to on sam pokušava kroz posao. Od momenta kada se doznalo da ga je otac zauvek napustio, fanovi mu šalju reči podrške, kolege i prijatelji takođe, piše Story.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images