Scandal

October 18, 2020 18:00

By

PRIJATELJ OTKRIVA: Dušan preti Tanji! Ako me budeš povezala s DROGOM, otkriću i ja sve o tvom DROGIRANJU!

Tanja Savić je konačno uspela da otputuje u Australiju gde je čeka ozbiljna i teška borba sa mužem Dušanom koji je još u februaru odveo sinove i od tada odija da ih vrati majci!

Dušan ponovo ucenjuje Tanju!

Međutim, iako bi trebalo da se smiri i reši sa Tanjom sve na miran način, Dušan, navodno, sve više zateže i, kako nam prenosi izvor, počeo je da joj prebacuje što ga javno proziva da ide po kockarnicama i klubovima, te da se ne bavi decom!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана

Znam da će Tanja dati sve od sebe i da je jedva našla način da uopšte dođe do Australije, ali neće joj biti lako – objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

Pre svega treba joj mnogo novca i strpljenja, ali koliko vidim, spremna je za žestoku borbu. Ona će obratiti svim institucijama i izneće svoju stranu priče, ali Dušan i te kako može da joj napravi problem. Naime, on je njoj jako zamerio što ga je prozivala da ide po gradu i kocka se dok mu sinove čuva majka, pa joj je poručio da i on ima keca u rukavu! Navodno će svima dokazati da je i Tanja, navodno, koristila s njim neke nedozvoljene supstance ako se usudi da ga samo još jednom javno okleveta… E sad, ko tu pije, a ko plaća, ne znam. Jedino je izvesno da ta dva dečaka najviše ispaštaju – dodao je izvor za naš tabloid.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана

Podsećanja radi, Tanja je zaista nedavno rekla da Dušan brigu o deci prepušta njihovoj baki:

Imala sam neke dojave da je on izlazio, pio, čak i da je išao u kazino… Viđen je po kazinima mnogo puta. Ostavljao je decu kod kuće sa bakom, vraćao se natrag u šest ujutru, pa bi spavao ceo dan – kaže ona i dodaje:

https://www.instagram.com/p/CDcIXXmMllI/

Meni bi pričao drugu priču, kako je on brižan otac, vodi decu na boks i tako dalje. Sve to je baka radila, vodila decu na treninge na plus 32 stepena i to autobusom. On nije imao vremena ni da ih odveze kolima. Ne znam stvarno šta taj čovek radi. Uostalom, to mene uopšte ne treba da zanima. Mene samo deca zanimaju, zanima me ko se brine o njima, kako su – izjavila je Tanja za SCANDAL!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ