Star

7 Oktobra, 2020 15:08

Tanja Savić NAPUSTILA Srbiju! Oglasila se i poručila: „Danas pravim PLAN kako da pobedim ZLO!“

Tanja Savić koja je već mesecima odvojena od dece jer ih je njen suprug Dušan, prema svedočenju same pevačice, odveo bez njenog odobrenja u Australiju, poslala je snažnu poruku na Instagramu i donela odluku.

Spremna za borbu!

Naime, Tanja je poručila svojim fanovima da će se do kraja boriti za svoju decu, a pored svega što ju je snašlo, ostala je vedra i nasmejana.

Pevačica se uputila u Cirih, a iz aviona je objavifa fotku i otkrila da leti iz Beograda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

– Živa, zdrava, prava i pored svega što mi se dešava nasmejana i srećna. Srećna jer sam u miru sa sobom. Konačno je prestala kontrola nad mojim životom. Ono sto me drži je to sto toliko zelim da zagrlim svoje sinove i da im nadoknadim ljubav za koju drugi misle da mogu da nam je uskrate. Jeste da nas kilometri dele, ali ja toliko osećam njihovu bezgraničnu ljubav. Nikakve okolnosti ne mogu da poremete moj unutrašnji glas koji mi ipak govori da je sve u redu sa njima. Mi smo spojeni ljubavlju i kada smo miljama daleko. To je nevidljiva nit izmedju majke i deteta. A vidim da i dalje ima zla oko nas. I to me jako nervira.To zlo mora da se iskoreni. Da se počisti. Da se pobedi. Ali kako? Tako što ćemo ignorisati zlo. Kao da ne postoji. A zlo to ne voli. Fokusirajmo se na nešto lepo da bi se zlo ugušilo, a potom nestalo. Ja danas pravim plan „kako da pobedim zlo“. Šta vi danas radite? – napisala je Tanja.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR/ INSTAGRAM