Scandal

3 Oktobra, 2020 18:00

Tanja Savić SLOMLJENA! Sad sinovi neće NI DA ČUJU za nju!

Kako SCANDAL! saznaje, muke Tanje Savić se samo gomilaju! Sinovi Maksim i Đorđe više neće ni da je čuju, ni da je vide, jer ih je otac ubedio da ih majka ne voli i da nije dobra prema njima! Čak i kada se čuje s njima na video-poziv, oni Tanju ignorišu i izbegavaju da pričaju s njom. Samo mahnu i okrenu leđa, a to pevačicu dodatno dotuče!

Pevačica se od tuge i depresije ugojila 10 kila!

– Mučna Tanja! Od stresa i tuge počela je da jede na nervnoj bazi! Nabacila je deset kila, nije to više ona žena, ona naša lepotica i dobrica. Ubijena je u pojam – priča izvor za SCANDAL! i dodaje:

 

– Majka i otac su joj zabrinuti, vide da se goji i da u hrani nalazi utehu. Majka je tera da jede bareno povrće i meso, ali ona samo traži testo i kalorije, u tome je našla utehu. Ma strašno! Ni kriva, ni dužna žena osta sama i u depresiji, a onaj Dušan se pravi tamo lud i okreće decu protiv nje! Sramota! Jedina nada joj je advokat koji se zauzeo da reši njen slučaj, samo je veliko pitanje kada će ta stvar uopšte da se mrdne s mrtve tačke. Plašim se da Tanja ne završi u ludnici, eto koliko je sve otišlo predaleko, a njoj su ruke vezane. Samo plače i moli Boga da joj se smiluje – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: ATA IMAGES/PRINTSCREEN