Svet

29 Septembra, 2020 12:00

ROĐAKA OTKRIVA: Tanja je bila i sa DRUGIM MUŠKARCIMA, zato je svekrva NE PODNOSI!

Pevačica Tanja Savić već mesecima nije videla sinove Maksima i Đorđa, a danima ih nije ni čula jer sve zavisi samo od dobre volje njenog još uvek zakonitog supruga Dušana Jovančevića koji je u aprilu odveo sinove u Australiju, a potom im zabranio i svaki kontakt sa majkom. Od samog početka braka Tanja i Dušan su imali nesuglasice i probleme, a Dušanova rođaka otkriva i zbog čega.

Nikada je nisu prihvatili!

Dušanovoj porodici je od samog starta smetalo što Tanja nije nevina ušla u taj brak, govorili su mu da je ne ženi, ali on se zaljubio, u to vreme je bila u jeku popularnosti, zgodna, lepa, poželjna kome se ne bi svidela. Za njene bivše momke se pisalo u medijima i svi su to mogli da vide i pročitaju, nije mogla da sakrije da je bila sa dosta muškaraca. On joj je to u svakoj svađi prebacivao, bio je užasno ljubomoran, često joj je pravio neprijatne scene. Uvek je išao sa njom na nastupe i gostovanja jer se plašio da je neko ne zavede ili da ona sa nekim ne flertuje njemu iza leđa – rekla je rođaka i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана

-Pisalo se da je Dušan tukao, mučio, maltretirao ali ne znam ja da li je to stvarno istina, ako jeste to je za svaku osudu, ali nije lako živeti sa pevačicom, mada sam je to izabrao. Ne podržavam ga u odluci da decu rastavi od majke, ali kažem vam njega porodica godinam truje protiv Tanje, od samog stata su bili protiv tog braka. Smetalo im je što su odvojeni od unuka i govorili su Dušanu da se preseli u Australiju jer za njega u Srbiji nema budućnosti, ali Tanja nije želela da ostavi karijeru i ode na drugi kontinent.

Pevačica je i sama priznala da je svekrva Ana ne podnosi i da je blokirala sve telefone kako se deca ne bi čula sa njom.

Nemoguće je zvati, kada vas deda i baba blokiraju, deca ne znaju šta se dešava. Ko zna šta deci pričaju. Nisam zaslužila, a kada ste dobri i naivni tako je. Pravda je spora, ali dostižna, uskraćena sam za to, deca nemaju telefone, ma koliko sam se trudila i govorila da im se nabave. Postupak je u toku, samo se čeka datum za suđenje. Oni nemaju druga oružja, osim da brane deci da me vide. Baba je zla žena, puna zlobe i pakosti. Ta žena nema osećanja, čim je zabranila unucima da pričanju s majkom. Da li se otac pita kako je deci? Oni pate za majkom, sedam dana se sa njima nisam čula. Mogu da zamislim šta sve slušaju. To su manipulatori, meni je jako žao, bojim se da moja deca ne postanu takvu dečaci, da maltretiraju svoje žene – otkrila je Tanja i dodala:

Baba je pričala po selu da sam se ja odrekla dece, u životu to ne bih uradila, svi znaju koliko sam vezana, pa i oni. Žao mi je što moraju da slušaju glupe stvari koje su daleko od istine. Let mi je tek krajem oktobra, a i to možda otkažu, jako je teško zbog korone. Bilo bi lepo da se moj glas čuje i do Australije. Baba i tata su isti, pa nije ni čudo što je tata takav, kada je tako odgajan. Ja sam se vraćala, žene nemojte to da radite, zbog čega? Da vam neko zabije nož u leđa? Žene u Australiji treba da naprave miting ispred njegove kuće i napišu: „Vratite Tanji decu!“ Ima vas puno na svetu. To su sotone, meni je svekrva Ana govorila da sam ružna žena i loša majka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ