Svet

29 Avgusta, 2020 19:00

Tanja Savić u ŠOKU! Dušan deci našao NOVU MAJKU!

Dok Tanja Savić prolazi kroz pakao posle otmice sinova, njen i dalje zakoniti suprug Dušan Jovančević uživa. Kako otkriva izvor SVETA iz Australije, njemu ne pada na pamet da bi mogao da snosi posledice svog čina i za njega su brak, Tanja i Srbija prošlost kojoj ne misli da se vraća.

“Tanju ni ne pominje, veseo je i uživa, izlazi, zaljubljen je”

“Poznajem ga, ali se ne družimo. Pre neki dan smo se sreli na jednoj proslavi, on je bio tamo i izgledao je veoma veseo, kao da nema nikakvih problema. Bio je sa nekom devojkom, ženom, šta li je. Sa njom je u vezi i kako se priča, ona treba da zameni deci majku, to jest, Tanju. Kako sam čuo tada, dečaci su trenutno kod njegove majke u Klivlendu, a on će im dovesti tu svoju devojku koju su mu sinovi već zavoleli i ona se trudi oko njih kao da im je majka. Tad kad sam ga video, raspitivao u društvu se za posao, pa sam zaključio da više nema hotel koji im je ranije donosio prihode. Sada je bez novca, zato se prijavio kao samohrani otac i sada prima socijalnu pomoć od 3.000 dolara mesečno, ali njemu to nije dovoljno za život na koji je navikao. Tanju ni ne pominje, kao da ne postoiji”, kaže naš zemljak za SVET koji dugo godina živi u Gold Kostu. Za to vreme Tanja traži pomoć na sve strane, a ministar Dačić se nada da će pravda pobediti i napominje da tamošnje službe imaju rok od šest nedelja da se izjasne o slučaju.

Na drugoj strani Tanja Savić je dugo krila pravo stanje u njenom braku, ali sada je u takvoj situaciji da više ne može da ćuti.
„Ja sam ga sve vreme opravdavala, trudila da razumem, dok se on sve vreme trudio da me unizi. Povređivao me je i svesno. Mislim da me u nekim situacijama čak ni gladnu ne bi nahranio, ali i živu sahranio. Ne znam da li je svestan koliki je greh ovo što mi radi. Manipuliše decom. Poslednji put stariji sin je bio ljut na mene, mlađi se trudio da bude suzdržan. Okreće ih protiv mene, bojim se da me deca ne omrznu… Đorđe pokazuje veliki talenat za fudbal, baš voli da igra. Dušan mi je rekao da dođem, da brinem oko Maksima pošto je Đole, kako je rekao, zlatni rudnik i da mora da mu se posveti zbog toga. Jedan rudnik je iscrpeo skroz, mene, pa je sad odlučio da pređe na drugi, svoje dete. Ja sam Ministarstvu unutrašnjih poslova podnela prijavu i svu potrebnu dokumentaciju, tako da verujem da će učiniti sve što je u njihovoj moći da mi vrate decu„, rekla je Tanja koja se dugo bojala da javno ustane protiv svog muža, a upućeni tvrde da je za to imala debeo razlog s obzirom na njegov problem sa zavisnošću od opijata i veza sa narko krugovima.

AUTOR: IVAN GAJIĆ / SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET