prijateljstvo lepe brene i miroslava ilica
Star

7 Aprila, 2022 11:00

Ne pričaju više od 20 godina a nekada je bilo ovako: Nikad viđena fotka Miroslava Ilića i Lepe Brene (foto)

Prijateljstvo Lepe Brene i Miroslava Ilića nekad je bilo iskreno i pravo a danas to nije slučaj…

Jedan od najboljih pevača narodne muzike Miroslav Ilić i balkanska diva Lepa Brena nekad su bili nerazdvojni prijatelji. Tome svedoči i fotografija stara više od dvadeset godina. Nostalgična slika rekla je više od hiljadu reči – na njoj su nekadašnji prijatelji srećni i nasmejani a sve je oduševila i energija koju su njih dvoje imali. Ova uspomena dokaz je da su njih dvoje bili veoma vezani. Kako prenose domaći mediji a postoje i generacije koje se ovoga vrlo dobro sećaju, Lepa Brena i Miroslav Ilić zajedno su išli na turneje, provodili noći i noći zajedno. A onda je prijateljstvo nažalost prekinuto.

Pročitajte: Ovo je RAZLOG zašto Dara Bubamara i Lepa Brena NISU u dobrim odnosima

Prijateljstvo Lepe Brene i Miroslava Ilića puklo preko noći, niko ne zna razlog

Mnogi su bili u čudu kada je počelo da se piše o navodnom raskolu ovog dvojca. Kako su navodili mediji, Miroslav Ilić navodno je osudio Brenu i Bobu što su sa decom 1999. godine otišli iz Srbije tokom bombardovanja i to u Ameriku. Ove priče kolale su dugi niz godina i mnogi smatraju da je prijateljstvo lepe Brene i Miroslava Ilića upravo puklo zbog toga.

Međutim, prava istina je da su se Brena i Boba sa decom spakovali i zaista otišli u Ameriku, ali kada je bombardovanje već uveliko počelo.

– Dve nedelje pošto su počeli da nas gađaju bombama, Brena se sa Bobom složila da je i za decu i za njih bolje da se sklone kad već imaju mogućnost i tada su se spakovali i otišli u Ameriku. Pa to bi svako normalan uradio ako već ima mogućnost. Pobogu, rat je bio. Ne znam kako je Miroslav mogao da je proziva zbog toga, baš nije bio u pravu. Brena mu je baš to zamerila. Od tada njih dvoje nisu u dobrim odnosima – ispričao je izvor za Star.

Pročitajte: Novi Svet ekskluzivno otkriva: Zašto Dragana i Zorica više nisu u dobrim odnosima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

U medijima posle ovoga nikad više nije isplivala nijedna informacija da su njih dvoje pokušali da oproste jednom durgom i da zarad stare slave i uspomena pokušaju ponovo.

AUTOR: STAR

FOTO: Ata Images / Instagram