Svet

20 Februar, 2022 10:00

Priznala da je zaljubljena a sad se krije od javnosti? Reakcija Aleksandre Mladenović ZBUNILA SVE! (FOTO)

Aleksandra Mladenović priznala je da je zaljubljena do ušiju, ali kako kaže, veza još nije na vidiku. Možda je zato i baš briga kada naleti na medije kako će da izgleda. Neko joj se sviđa, fokusirana je na njega, nema potrebu i drugima da se dopadne. Tako je prošlog vikenda put od aerodroma do parkinga prešla zabundana, s kapuljačom na glavi, iako je Sunce grejalo. Mnogi su se zapitali, da li se i zašto Aleksandra, navodno, od nekoga krije?

Foto: Rajko Ristić

Ipak, kad je u jednom momentu skinula masku s lica, deluje da je usta ponovo dorađivala hijaluraonom. Budući da Aleksandra redovno posećuje „doktore za lepotu“ nije isključeno ni da je sama tražila veću mililitražu. S obirom na to da javnosti nije otkrila u koga je zaljubljena, apsolutno smo sigurni da mu se Aleksandra dopada baš takva kakva je. Džepna Venera, ne sumnjamo zna šta radi, pa kad je u pitanju lepota i zavođenje ,.tu sigurno nikad nije omanula.

PROČITAJTE: Aleksandra Mladenović nema sreće u ljubavi! Pevačica priznala kako su je mnogi lagali!

Foto: Rajko Ristić

Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je priznala da je ponovo zauzeta, te da uživa u ljubavi sa novim, emotivnim partnerom. Ovom izjavom mnogi su bili iznenađeni, međutim, lepa pevačica ovom prilikom nije otkrila identitet misterioznog muškarca. Sve što je rekla, bilo je:

– Ponovo sam zaljubljena, da! – rekla je ponosno i s osmehom na licu i dobila aplauz u emisiji „Magazin in“ kod Sanje Marinković. 

PROČITAJTE: Dušica Jakovljević se UMEŠALA U VEZU Aleksandri Mladenović! Evo šta se desilo!

Foto: Rajko Ristić

PROČITAJTE: Panika zbog prodaje vile! Sinovi odlučili da napuste kuću vrednu 2.5 miliona €, Brena ne zna šta da radi?


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić / Ata Images