Trudnički stil Bogdane Ražnatović
Svet

10 Novembra, 2022 14:11

Ražnatovići zabrinuti za Bogdanu: Problemi u trodnoći se samo nižu

Problemi u trudnoći nisu mimoišli ni Bogdanu

Bogdana Ražnatović, supruga boksera Veljka Ražnatovića u četvrtom je mesecu trudnoće, a kako su potvrdili budući roditelji, dobiće dečaka koji će se zvati Krstan.

Poznati par već ima trogodišnjeg sina Željka, koji se kao i ostatak porodice, veoma raduje dolasku prinove.

Međutim, radost porodica Ražnatović i Rodić kvare problemi koje Bogdana ima u trudnoći.

Pročitajte: Veljko smislio ime i za trećeg sina – Ono je još lepše od prethodna dva

Ata images

Naime, lepoj Veljkovoj supruzi, isto kao i u prethodnoj trudnoći, varira pritisak, pa su svi veoma zabrinuti zbog toga, iako ih lekar ubeđuje da nije ništa zabrinjavajuće, te da su to normalni problemi u trudnoći.

Iako znaju da će problemi u trudnoći samo da se nižu, od variranja pritiska, do oticanja nogu, nesanice i umora, te da je to sasvim normalno kada je drugo stanje u pitanju, njihova briga ipak nije manja.

Pročitajte: Cece izgubila bebu s Arkanom, evo kad se to dogodilo

Ata images

Ženski deo porodice se posebno brine za Bogdanino zdravlje, pa su svi maksimalno angažovani oko malog Željka, kako bi ona mogla što više da odmara.

Iako izbegava veće skupove, Bogdana se preksinoć, u društvu Cece, Anastasije i roditelja, pojavila na Veljkovom meču, a nije moglo a da se ne primeti koliko Ražnatovićka blista u trudnoći.

Ata images

Ceca uzbuđena zbog dolaska još jednog unuka

Poznato je da Ražnatović žive u velikoj zajednici, te da u vili u Ljutice Bogdana, pored njih živi i Cecina sestra sa mužem i četvoro dece, a folk diva je više puta isticala da je presrećna što je njena porodica tako velika. Zbog toga i ne treba da čudi što se neizmerno raduje zbog dolaska još jednog unuka.

Pročitajte: U bolovima i zavojima – Konačno otkriveno šta je operisala Ceca, nije to što mislite

Ata images

– Samo da se množimo – rekla je folk diva kroz smeh, pa otkrila kakav je njen sin kao roditelj:

– Veljko je pravičan. Ovo govorim iz roditeljskog ugla. Podržavam tezu da dete prosto mora da se usmerava. Ne možete vi razgovarati isto sa detetom od dve godine, kao što možete sa detetom od devet ili dvaneset godina. Potpuno je drugačije stanje svesti i zrelosti deteta. Detetu morate sve da objasnite, od toga da ne sme da gurne ruku u šteker ili da trči niz stepenice… Mislim da Veljko i Bogdana imaju apsolutno zdrav pristup kada je odgoj deteta u pitanju.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES