Kume Parade ponosa
Svet

March 18, 2022 12:00

By

PROVOKATIVNO! JK smelom kombinacijom još jednom opravdala titulu najzgodnije pevačice!

Jelena Karleuša pojavila se na nastupu u neobičnom kožnom kompletu, a malo ko je mogao da skine pogled sa zgodne pevačice.

ATA/IMAGES

Pop diva često je inspiracija brojnim domaćim i svetskim zvezdama, ali nažalost, ne može svako to tako uspešno da iznese kao ona.

Do sada nas je častila brojnim smelim kombinacijama, a njeni obožavaoci posebno vole i kežual izdanja koja odišu stilom.

Međutim, kada je reč o nastupima, kada je Jelena u pitanju tu zaista možemo da očekujemo neočekivano. Poznato je da je lepa pevačica uvek na visini zadatka, te da se uvek trudi da publici prezentuje nešto novo i drugačije.

ATA/IMAGES

Tako je bilo i ovog puta na nastupu u jednom beogradskom klubu gde je Jelena pojavila u možda najprovokativnijem izdanju do sada. Ona je nosila kožne pantalone izrazito niskog struka, a preko bodi u formi korseta koji je visoko sečen. Poseban detalj bila je masivna zlatna ogrlica, kao i velike zlatne zihernadle na bretelama.

Jelena je ceo autfit upotpunila naočarima i čizmama sa visokim potpeticama, ali i pink kosom, a zbog celokupnog look-a mnogi su je poredili sa Barbikom.

I zaista, dovoljan je jedan pogled na Jelenino telo koje je dovela do savršentva, te da vam odmah bude jasno zašto je to tako.

Inače, Jelenu je nedavno zapratio i sam Kanje Vest, nakon što je pozirala potpuno naga u Yeezy patikama.

ATA/IMAGES

 

Inače, Jelena je nakon nastupa prokomentarisala i prvi nastup Anastasije Ražnatović, a koje reči je uputila mladoj pop pevačici, pročitajte OVDE!

Pročitajte: KARLEUŠU PITALI ZA PRVI NASTUP ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Imala samo jedno da kaže!

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/ATA/IMAGES