Scandal

2 Juna, 2021 22:04

Radu ponovo PROZIVAJU na društvenim mrežama! Sve joj smestila KOLEGINICA koja se LOŽI na Harisa!

U poslednje vreme Radu Manojlović hejteri masovno pljuju po društvenim mrežama! Te im smeta njen stajling, te kratke suknje, te šminka i frizura, a komentari koje ostavljaju prešli su svaku granicu pristojnosti, pa nije ni čudo što se Radi sve smučilo i što je rešla da okrene novi list.

Radi je svega preko glave!

Rada je baš poludela, počela je i sama da odgovara na hejterske poruke i zapretila je hejterima da će sve da ih blokira, međutim, pročulo se da iza svega stoji jedna ljubomorna pevačica, nekadašnja Zvezda Granda koja je jurila Harisa Berkovića kad je uveliko bio s Radom – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Haris Berkovic (@_harisberkovic)

Ta pevačica nije ni blizu uspešna ni zgodna kao Rada, a još je popila i kuliranje od Harisa, pa ne čudi što sad čini sve da napakosti Radi. Organizuje antifan grupe i huška ljude da pljuju Radu po mrežama, ali džaba joj sve to. Na kraju neće ništa postići, možda će malo da iznervira Radu, ali ona je sve te boginje davno preležala. Inače, u pitanju je pevačica s kojom je Rada imala problem i oko nekih pesama, tako da njen hejt traje nekoliko godina, kao i motiv da Radu ukanali – zaključio je naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ