Kosa Anastasije Ražnatović
Svet

25 Avgusta, 2022 18:05

Ne mogu da se nosim sa svim tim: Anastasija otkrila istinu o raskidu sa Gudeljom

Raskid Anastasije i Gudelja zaintrigirao je sve koji su pogledali pevačicin snimak

Sa toksičnim ljudima treba postupati na inteligentan način i bezbolno ih odstraniti iz života. Tako bar kažu eksperti za mentalno zdravlje. I Anastasija Ražnatović, iako je mlada, odlično zna šta je lek za dušu, pa je u nedavnoj objavi istakla kako je uklanjanje svega što je toksično iz naše okoline jedan oblik brige o sebi. Ne znamo da li je mislila na neku konkretnu osobu, ali možemo samo da pretpostavimo. Da li su, možda, stihovi koje je odrecitovala poruka bivšoj ljubavi? A neki su posumnjali i da je možda raskinula sa Nemanjom Gudeljom, te da se obraća njemu.

Pročitajte: Geni su čudo – Anastasija Ražnatović je kopija ove rođake, imaju čak i istu boju glasa (foto) 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

– Nije šteta, nije greška, nema gubitka ljubavi, nema mržnje… Samo te molim da ostaneš tamo gde si, jer mi ide mnogo bolje sada kada tebe nema u mojoj blizini. Nisam u haosu, samo ne mogu da nosim sa svim tim stresom. Nadam se da ćeš ozdraviti i nastaviti da se razvijaš, i želim ti samo najbolje – izrecitovala je između ostalog, piše Hello!.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović i Dragana Mićalović u identičnim odevnim kombinacijama, kojoj bolje pristaje (foto) 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Objavu su pratili brojni komentari. Većina se slaže sa Anastasijom u konstataciji da se toksičnih ljudi treba osloboditi, mada su se mnogi zapitali kome je post upućen…

Da bi stavila svima do znanja da post nije upućen njenom dečku Nemanji, te da nisu raskinuli, pevačica je danas objavila njihovu zajedničku fotografija i tako otklonila svaku sumnju.

Raskid Anastasije i Gudelja

 

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: INSTAGRAM