Zvezde Granda, Žiri "Zvezde Granda"
Scandal

8 Januara, 2022 14:00

RAT MARIJE I MILIJA SVE ŽEŠĆI! Šerifovićka nije imala dlake na jeziku!?

Poslednji dani prethodne godine protekli su burno!

marija serifovic zvezde granda

RAJKO RISTIĆ

Naime, Marija Šerifović glasno je oplela po pesmi Božić koju izvodi mlada Zvezda Granda Zorana Mićanović, a koju je pisao Mili!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Micanovic 🖤🖤🖤 (@zorana_micanovic_official)

Naime, Marija smatra da tekst nikako nije primeren za mladu devojku, pa je bila baš oštra, a ne verujemo da nije znala da je Mili autor: Potpuno mi je jasno da nije moj cirkus i da nisu moji majmuni, ali jače je od mene da ovo ne prokomentarišem. Je l’ moguće da je neko upotrebio svoje vreme trud, inteligenciju i dao maloletnoj osobici da peva: Evo sijam kao božićna jelka, spremna da popijem litru džeka(visikija), Božić, Božić baj, baj?! Da li ste vi normalni i sram vas bilo, rekla je Marija.

Mili se ovim povodom nije oglašavao za razliku od Zorane koja je priznala da je tek sada svesna šta sve peva u pesmi i naglasila da su je i roditelji pitali zašto je to prihvatila – objašnjava naš izvor i dodaje:

mili spasao anu nikolić

IVAN VUČIĆEVIĆ

– Mili i Marija se još nisu suočili, ali kako su sad na pauzi, pravi okršaj se očekuje tek kada nastave sa snimanjem Zvezda Granda – završava izvor poznat redakciji.

Pročitajte: Ana Bekuta ponovo u suzama zbog Mrke! Pogledajte šta je radila na Božić! (FOTO)

AUTOR: Marjan Kamenović

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ IVAN VUČIĆEVIĆ