Scandal

4 Decembra, 2021 21:58

RAT NA ESTRADI! Pršti perije na sve strane! Kija poručuje Editi: Tuži mamu što si RUŽNA, PALJBA od mene!

„Pros*itutko sa Osnovnom školom, vrati DUGOVE i ne čačkaj me!“. Kija Kockar započela rat na estradi!

Naime, Kockareva je navodno, potkačila Editu Aradinović jer se pridružila Marini Visković u provokacijama Saše Mirkovića, te je tim povodom izjavila da estradni menadžer sarađuje sa „polusvetom i poluidiotima kojima se život svodi na rijalitije, spletkarenja i promiskuitet“ .

Rajko Ristić

To je  isprovociralo Kockarevu koja tvrdi da je Edita aludirala upravo na nju. Zbog toga joj je drsko odbrusila putem Instagrama i nazvala je „zavedenom u policiji pros*itutkom sa Osnovnom školom“. Aradinovićeva je za medije poručila da nikog nije prozvala i da je Kija sama kriva što se pronašla u tim rečima, na šta je Kockareva odlepila i ponovo reagovala.

PRŠTI PERIJE PO INTERNETU! 

Kao što je jedna budala rekla drugoj: „tuži mamu što si ružna“, tako se ti isto obrati onima koji su stavili tvoje ime uz te epitete. A ja te nisam pomenula! Zašto su baš tvoje ime stavili? Od toliko ljudi. Meni pored može da stoji „rijaliti pobednica“ za koju si navijala, ali to je to, srce– započela je Kija na Instagramu i dodala:

 

Hajde paljba od mene! Prva si mi se nakačila, već godinama pokušavaš da podbadaš, ali krajnje neinteligentno, nije ti prvi put. Kuliram te, a pritom ti ništa nisam uradila. Nisam ja mamac za prepucavanja, nemoj niko da me čačka i ja sam kul. Čuvam tajne i imam pametnija posla– napisala je Kija.

AUTOR: SCANDAL