Brak Dragane Mirković svet portal svet
Svet

May 27, 2024 19:30

By

Toni ljubav pronašao pored 15 godina mlađe devojke, a da li znate koliko je Dragana starija od njega

Razlika u godinama između Dragane i Tonija nije mala

Dragana Mirković je posle 24 godine stavila tačku na brak sa biznismenom Tonijem Bijelićem. Iako su se naizgled oduvek činili kao idealan par, ispostavilo se da to ipak nisu bili. S obzirom na to da se šuškalo da je Bijelić našao 15 godina mlađu devojku, mnogi su tvrdili da je razlika u godinama između Dragane i Tonija bila presudna za njihov razvod.

Razlika u godinama između Dragane i Tonija svet portal svet

Ata images

Razlika u godinama između Dragane i Tonija nekada nije predstavljala problem

Ljubav Dragane i Tonija počela je kao u filmovima i razlika u godinama nije bila prepreka za nju, a pevačica je jednom prilikom ispričala i kako je Bijelić zaprosio.

– To je zaista bilo neobično. Divno je kad se čuveno pitanje “hoćeš li da se udaš za mene” izgovori u nekom romantičnom ambijentu, ali ko kaže da tako mora?

Toniju je to pitanje “izletelo” dok smo čekali da se upali zeleno svetlo na semaforu, usred neke moje priče, ja sam uz osmeh rekla “da”, i to je bilo to.

Razlika u godinama između Dragane i Tonija svet portal svet

Instagram

– Bilo je interesantno, smešno i za mene romantično. Doduše, potrudiću se da moj sin jednog dana buduću ženu ne zaprosi baš na semaforu – kroz smeh je ispričala pevačica čiji brak je sve do juče, kada se saznalo da se razvodi, važio za uzor mnogima.

Pročitajte Draganin modni izbor svi kritikuju, a i Ceca se više ne libi da kaže šta misli o njenoj garderobi 

– Prvih šest meseci našeg zabavljanja mnogo smo pričali jer sam ja živela u Beogradu, a on u Beču. Bili su to sati i sati telefonskih razgovora, tokom kojih smo shvatili da govorimo istim jezikom. Možete misliti koliko nas je koštalo, jer su međunarodni razgovori bili veoma skupi – ispričala je jednom prilikom folk diva početke svoje ljubavi s Tonijem.

Razlika u godinama između Dragane i Tonija svet portal svet

Foto: Insatgram printscreen

Dragana je tada otkrila da je  pet godina mlađeg Tonija upoznala na jednom od svojih koncerata u Beču.

– Kada je došao da me vidi, s izgovorom da mi je doneo neki poklon, zahvalila sam se i rekla da nije trebalo. Mislila sam da je u pitanju neki parfem. Mi smo se i ispričali, a ja poklon nisam ni otvorila. Tek u avionu sam otpakovala poklon, i dalje misleći da je unutra parfem. Kad sam umesto parfema ugledala dijamantsku narukvicu i prsten, umalo nisam pala u nesvest. Bilo mi je jako neprijatno i žao što nisam otvorila poklon pred njim i vratila mu ga. Pošto sam ja malo starija od Tonija, pomislila sam: „Kako je mali namazan!“

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM