Svet

August 4, 2023 22:00

By

Uspeh i poraz u isto vreme: Andrej Atijas bije bitku života, Anabela je uz njega iako su razvedeni

Razvedeni Anabela i Andrej Atijas se sada odlično slažu

Anabela i Andrej Atijas, iako razvedeni, žive bolje nego kada su bili venčani. Ne samo da su ih problemi i njegova borba za zdravlje zbližili, nego je njihova ljubav položila najteže ispite.

Pročitajte Bolest male Mie narušila sklad u porodici – Luna i Marko primorani da preduzmu drastične mere

Razvedeni Anabela i Andrej Atijas

Problem nikada nisu bile emocije, nego Andrejeva zavisnosti od alkohola, zbog koje je morao na lečenje.

– Najviše me motivisala porodica. Svojevoljno sam to odlučio, razmišljao sam dugo o tome da ne odem korak dalje. Teško je priznati ko je alkoholičar, ko nije. To sve krene korak po korak i onda te dovuče do neke propasti, ti ni sam ne primetiš više da si u tome – priznao je Andrej kada je krenuo na rehabilitaciju, a u tome ga je sve vreme podržavala i bodrila Anabela. “Lako je baciti piće na prvu loptu, ali onda kreću te krize. Lekovi su mu pomagali u tome da ih prebrodi, odnosno da ih nema.

Pročitajte Šokantna o Andreju Atijasu 

Razvedeni Anabela i Andrej Atijas

– Postoje ljudi koji postaju alkoholičari iz pomodarstva jer ih udare slava i novac, ali to nije njegov slučaj. On je imao jako težak život, to je posledica toga. Ima dosta bola u sebi i sada pokušava da se reši svega toga. On se od 13. godine opijao i to tako da ne zna za sebe, pa ti vidi kakvi su to problemi bili – ispričala je Anabela, ali sada su sve te muke prošlost i oni uživaju u zajedničkom životu i raduju se i Luninoj bebi koja stiže u oktobru.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: Instagram