Recept Goce Tržan svet novine svet portal
Svet

June 14, 2024 11:47

By

Žene uopšte nisu znale za ovaj trik u kuvanju: Goca otkriva magiju za savršeno spremljen pirinač FOTO

Recept Goce Tržan, spoj pirinča, mesa i šampinjona

Recept Goce Tržan definitvno je odlična zamena za ručak ukoliko ste u žurbi… Dovoljno je da imate volju i omiljeni pirinač koji vrlo lako možete naći u u bilo kojoj prodavnici i dodati sastojke po ukusu. Goca Tržan se opredelila za biftek ali vi možete kombinovati po svojim afinitetina.

Recept Goce Tržan svet novine svet portal

Foto: Rajko Ristić

Recept Goce Tržan praktičan je i nije mnogo kaloričan

Prvi ručak skuvala je kao devojčica, pa nije čudo što je postala pravi majstor u kuhinji  i svaki ručak koji spremi pamti se. Recept Goce Tržan svakako spada u jedan od najukusnijih koje je spremala.

Sastojci: 

šolja pirinča za rižoto
250 g bifteka
150 g šampinjona
15 g sušenih vrganja
kocka za goveđu supu

Pročitajte Raša obožava kako Goca sprema ovo jelo – Izvanredan recept za kineske nudle sa ćuretinom i povrćem

so, biber, majoran
100 g parmezana
nekoliko kriški pančete
1 ljubičasti luk
300 ml crnog vina
seckani peršun

Recept Goce Tržan svet novine svet portal

Printscreen/Youtube/ Moja mala kuhinja

Recept Goce Tržan za rižoto brzo se sprema 

Priprema:

Biftek isecite na tračice, a šampinjone na četvrtine. Vrganje potopite u vodu. Na ulju propržite sitno seckan crni luk, a zatim dodajte seckani biftek. Malo prodinstajte, a zatim dodajte i šampinjone, pa sve začinite. Promešajte, a onda sipajte pirinač, ostavite da se sve krtko propeče, pa dodajte vrganje i malo vode iz vrganja, pa vino.

Pročitajte Goca Tržan otkrila sve o liniji, pa priznala šta je radila na svom LICU

Ostavite da se sve lagano krčka uz dodavanje proključale vode. U međuvremenu propržite slaninicu. Pred kraj dodajte parmezan seckan na kockice i kockice putera i sve lepo promešajte. Rižoto servirajte na tanjir i dodajte slaninicu i listove peršuna. Važno je  ne prekuvati zrno ali isto takoi da ne ostane tvrdo. Ukoliko više puta spremate ovo jelo, ući će u rutinu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images