Recept Nataše Aksentijević za rižoto sa vrganjima ćete obožavati: Tajna savršenog ukusa je zbog tri sastojka (recept)
Recept Nataše Aksentijević dopašće se svima
Glumica i Tv voditeljka, Nataša Aksentijević je poznata kao veliki gurman i voli svojoj porodici da sprema raznovrsna uskusna jela, a jednom prilikom je u emisiji “Praktična žena” pravila rižoto ili kako ona više voli da kaže pilav sa vrganjima.
Recept Nataše Aksentijević voleće cela porodica
Za recept Nataše Aksentijević potrebno je:
80 g pirinča
120 g ćurećeg filea
20 g crvenog luka
20 g crnog luka
10 g praziluka
50 g čeri paradajza
So
Biber
Parmezan (po želji)
U zagrejanom tiganju se istopi puter i na njemu se izdinsta luk. Postepeno se dodaje crveni i crni luk pa onda na kraju praziluk. Kada se luk dobro udinsta, stavi se iseckana ćuretina, a najbolje je koristiti belo ćureće meso jer je mekano.
Pročitajte Svadbarski kupus kakav se jede u domu Darka Lazića nešto je najlepše čime možete poslužiti goste (recept)
Dinstati nekoliko minuta meso sa lukom, pa dodati seckane vrganje. U tiganj dodati i malo čerija da se zajedno sve proprži, a zatim staviti začine, parmezan i na kraju skuvani pirinač. Rižoto sa vrganjima servirajte na tanjir, a ukoliko želite preko jela možete dodati još malo parmezana. Prijatno!
Isprobajte recept Nataše Aksentijević i uživajte u ukusnom jelu, a još recepata poznatih ličnosti možete pronaći ovde.