Život Suzane Jovanović svet novine svet portal
Svet

November 10, 2023 12:00

By

Suzana očarala Sašu jelom koje se priprema za 15 minuta: Ove špagete ukusnije su od svih (recept)

Recept Suzane Jovanović za špagete svi traže

Pevačica Suzana Jovanović uživa u pripremi hrane za svoju porodicu, pa iako ima pomoćnicu u kući, ona je ta koja u kuhinji vodi glavnu reč. S obzirom na to da njena i Sašina deca žive u svojim stanovima i nisu svakodnevno kod njih na ručku, pevačica češće priprema brzinska jela. Recept Suzane Jovanović za jedno takvo jelo su špagete u karbonara sosu.

Recept Suzane Jovanović svet portal svet tabloid svet

Instagram

S obzirom na to da testeninu svi vole, ni Saša Popović nije izuzetak, pa ga supruga često obraduje nekom pastom, a jedna od njih je i ova za koju je podelila recept sa svim ljubiteljima italijanske kuhinje.

Pročitajte Recept Suzane Jovanović za pileće kuglice očarao je i Sašu Popovića

Za pripremu ovog jela potrebno je odvojiti svega petnaestak minuta, tako da je idealno za one koji nemaju mnogo vremena, ili ne vole da satima stoje pored šporeta. A, ukus ove paste zadovoljiće i najveće probirljivce.

Recept Suzane Jovanović za špagete

Sastojci:

1 litar punomasnog mleka

dve kesice sosa za karboranara špagete

500 g šunke ili slaninice sitno iseckane

pakovanje špageta

kačkavalj po izboru

Recept Suzane Jovanović svet portal svet tabloid svet

Ilustracija / Pixabay

Priprema:

Od litar mleka odspite jednu čašu, a u ostatku razmutite dve kesice sosa. Kada se sjedinilo stavite na prethodno zagrejanu ringlu i kuvajte sve dok se ne zgusne. Ako se preterano i prebrzo zgusne dodajte čašu mleka što ste prvobitno odvojili sa strane. Nakon što sos dostigne finu gustinu dodajte mu šunku, a po želji ga možete začiniti biberom ili origanom. Sve sjedinite sa prethodno skuvanim špagetama i pospite kačkavaljem.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, PIXABAY