

Vesna Dedić otkrila recept za savršene taljatele u kremastom sosu, ukus je fantastičan
Recept Vesne Dedić za taljatele sa biftekom i tikvicama vrlo je ukusan
Poznata voditeljka i spisateljica Vesna Dedić odlično se snalazi u kuhinji, veliki je gurman, a prema njenim rečima preferira mediteransku kuhinju. Jednom prilikom je podelila recept koji se sprema veoma brzo i lako, a ukus je fantastičan.

Foto: Ata images
Recept Vesne Dedić za taljatele sa biftekom i tikvicama priprema se vrlo lako
Recept Vesne Dedić za taljatele sa biftekom i tikvicama će vam se sigurno dopasti, a priprema ne zahteva puno vremena i nije komplikovana.
Sastojci:
– Ulje
– 2-3 čena belog luka
– Pesto sos
– Bosiljak
– Malo belog vina za sos
Pročitajte Prijovićki i Filipu stižu čestitke – Ona blista, ima li veće sreće nego biti mama
– Pavlaka za kuvanje
– 2-3 manje tikvice
– Biftek
– Taljatele, špagete ili makarone
– Parmezan u kesici

Pexels
Priprema:
Na ulju propržite 2-3 čena belog luka, dodajte pesto sos, bosiljak i malo pavlake za kuvanje.
Kada to uradite, sklonite sa strane i u drugom tiganju propržite nekoliko manjih tikvica koje ste prethodno isekli na kockice.
Pročitajte Ovoga se uželi i pored najboljih italijanskih restorana – Vesna Dedić za SVET otkrila omiljeno jelo kćerke Lenke RECEPT
Iseći dva bifteka, propržiti ih i zajedno sa tikvicama dodati u pripremljen pesto sos sa pavlakom i sve zajedno promešati.
Skuvati taljatele, špagete ili makarone, šta god da volite i pomešati ih zajedno sa pripremljenim sosom.
Dodati samo malo belog vina i jednu kesicu parmezana u mrvicama. Kuvati sve zajedno dva do tri minuta i ručak je gotov. Kada servirate možete i odozgo staviti parmezan.
Još recepata poznatih PROČITAJTE OVDE