

Starinsko jelo po receptu Vesne Đogani priprema se brzo i lako, Đole ga jede svaki dan
Recept Vesne Đogani za proju jednostavno se pravi
Iako Vesna i Đole Đogani izgledaju kao da veoma paze na svaki zalogaj koji pojedu, ispostavilo se da nije tako, jer su popularni denseri veliki ljubitelji dobre hrane, kako italijanske, tako i one domaće. A, u nastavku teksta imaćete prilike da vidite recept Vesne Đogani za jedno naše jelo, koje se priprema brzo i lako i koje vole baš svi.
Recept Vesne Đogani za vitku liniju, sada je sve jasno
‒ Vesna, istina, nije preterano vična za šporetom, ali tu je njen supermuž. Italija mi se i u tom smislu uvukla pod kožu. Volim sve vrste testenina, fusile, taljatele… Sa lazanjama se, priznajem, ne snalazim najbolje, ali sam zato za paste „master chef“. „Pene arabiata“ su moja uža specijalnost, jednostavno, a savršeno jelo. Kod kuće uglavnom pripremamo lagane obroke, dok za komplikovanije u pomoć zovemo restorane ‒ iskreno je rekao denser ranije za HELLO!.

ATA images
Međutim, iako je Đole majstor za italijanska jela kao i poslastice, jedna Vesnina objava na Instagramu dokaz je da se i pevačica i te kako dobro snalazi u kuhinji, samo kad hoće.

Ata images
Naime, pevačica je jednom prilikom na svom Instagram profilu otkrila recept za proju koja se priprema brzo i lako. Namirnice potrebne za pripremu ovog starinskog jela uglavnom svi imaju u kući, tako da se za tren može dobiti ukusan doručak ili večera.
Recept Vesne Đogani za proju koja se priprema brzo i lako
Sastojci:
2 jaja
1 šolja jogurta
1/3 šolje ulja
1 šolja kukuruznog brašna
1 šolja pšeničnog brašna
kašičica i po soli
1 prašak za pecivo
susam za posipanje
Priprema:
Umutite jaja, dodajte im jogurt, ulje, so, kukuruzno i pšenično brašno i prašak za pecivo. Sve dobro umutite i izlijte u podmazanu tepsiju ili kalupe. Pospite susamom i pecite u rerni zagrejanoj na 220 stepeni, oko dvadesetak minuta.