Recept za bogatu pitu koju je Novak jeo u Sofiji: Zdrava, preukusna i nemasna
Recept za bugarsku banicu i Nole je probao
Tradicionalna bugarska banica pravi se od sukanih, domaćih kora umešenih od brašna, vode i soli, dok se filuje sa sirom i jajima, ali i zeljem i koprivom. Pošto Novak Đoković ne jede gluten, verujemo da su domaćini banicu napravili od bezglutenskih proizvoda. Recept za bugarsku banicu pun je pogodak čim se i našem teniseru koji se zdravo hrani, dopao…
Mi vam danas donosimo recept za bugarsku banicu:
Sastojci:
Brašno
So
voda
4 jaja,
450g sira,
100 grama putera
Priprema:
Testo za banicu umesite u jufkice noć pre pravljenja pite. Ostavite testo u frižider da odmori.
Pročitajte Prošvercovao recept pored Jeleninog jelovnika – Proje po metodi Novaka Đokovića su fantazija
Sutradan izvadite jufke iz frižidera pa ih razvijte i filujte sa filom od sira i jaja.
Ispecite u rerni na 200 stepeni Celzijusa oko pola sata piše Stil Kurir.