Svet

2 Aprila, 2021 14:10

Relja ZABRINUT! Nikolija ima RIZIČNU trudnoću!

Nikolija Jovanović zbog rizične trudnoće retko izlazi iz stana, a Relja Popović i Vesna Zmijanac preuzeli su na sebe sve obaveze oko domaćinstva i male Ree.

Relja zabrinut zbog Nikolije!

To je razlog što javno nisu rekli da čekaju bebu. Nisu to nikakvi strašni problemi, nije ništa opasno, ali treba da miruje i uzima adekvatnu terapiju neko vreme dok lekari ne kažu da je sve bezbedno. Vesna je Nikoliji desna ruka, dosta joj je pomogala i do sada u čuvanju Ree, a sada trči i oko nje. Vesni je životna želja da ima punu kuća unučića, tako da je presrećna. Dođe da pospremi, skuva, kupi šta treba… – kaže dobro obavešteni izvor za Svet i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Odu i oni kod nje na Bukulju, pa uživaju u prirodi. Nikolija i Relja su svakako planirali da imaju još dece, ali nisu očekivali da će se trudnoća baš sad desiti. Malo ih je iznenadilo, ali jako su srećni i veruju da će sve biti u najboljem redu. Još uvek ne znaju pol deteta, to im nije ni važno, već samo da ona trudnoću izgura kako treba. Relja je najviše zabrinut, ali Nikolija ga smiruje i govori mu kako oseća da će sve biti u redu. On je divan muž i potpuno se angažovao oko ćerkice Ree da olakša Nikoliji, ništa mu nije teško – zaključio je naš izvor.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ