Scandal

20 Oktobra, 2020 19:00

REŠILA DA SE SREDI! Marija Šerifović UVEĆAVA GRUDI i smanjuje struk!

Pošto je u prethodnih godinu dana znatno smršala i navikla se na zdrav način ishrane i života uopšte, Marija Šerifović se navikla na takav režim, a i osladilo joj se da izgleda bolje i svežije!

Snežana Đurišić joj pokazala vežbe koje mora da radi!

Zbog toga je, kako saznajemo, odlučila da uz pomoć određenih vežbi sredi malo i struk, ali i da poveća grudi. Zapravo, samo će ih malo učvrstiti takođe putem vežbi jer je silikoni i plastične operacije ne zanimaju!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic) дана

Marija je za savet pitala Snežanu Đurišić jer je ona tokom leta potpuno promenila način života. Kad je Mara videla Snežu na početku nove sezone snimanja Zvezda Granda, nije mogla da veruje koliko se stesala i podmladila i zato sada i traži njene savete – objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

I Sneža joj je rado izašla u susret. Objasnila joj je koje vežbe radi sa instruktorkom koja joj dolazi kući dva puta nedeljno i dala joj i svoj jelovnik, mada Marija već ima svoj plan ishrane koji joj radi nutricionistkinja Ana Petrović. U svakom slučaju, Mara već radi vežbe i očekuje da se rezultati vide za nekih mesec dana. Možda promeni Mara i stajling i postane super riba… Sve je moguće, a i bilo bi lepo – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!