Rođendan Jelene Đoković svet novine svet portal
Svet

June 18, 2024 18:15

By

Ubedili javnost da se vole a realnost je drugačija: Nole i Jelena konačno otkrili sve o njihovom odnosu, više se ništa ne može sakriti VIDEO

Rođendan Jelene Đoković proslavljen je u krugu porodice i prijatelja

Rođendan Jelene Đoković  mnogi će upamtiti po emotivnom video snimku s Novakom u zagrljaju. Jelena Đoković na svom Instagram profilu podelila je video sa lude zabave.

Rođendan Jelene Đoković – Ljubav je u vazduhu

Naime, Novak i ona uzeli su mikrofone u ruke, pa zapevali. Nole joj je posvetio pesmu “Južnjaci” od Zdravka Čolića, a u pauzama od pevanja pali su i strasni poljupci. A pala je i čestitka putem Instagrama…

Pročitajte Nevolje u raju bile su sastavni deo njihove ljubavi – Kako su Novak i Jelena pregrmeli najteži trenutak

Ukoliko ste mislili da se njih dvoje vole, prevarili ste se. Oni se obožavaju a to će vam dokazati i snimak sa Instagram…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Na slavlju su goste zabavljali Milica Todorović koja je i objavila snimak zaljubljenog bračnog para kao i Stefan Anđelković.

 

 

Rođendan Jelene Đoković protekao je u sjajnom raspoloženju ali nije poznato kakvo je bilo posluženje kao i da li je bilo prilagođeno kako gostima tako i njoj. Kako je Jelena Đoković postala veganka

– Počela sam da razmišljam kako da preživim tri godine, jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živela u domu gde imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke – rekla je Jelena.

Rođendan Jelene Đoković svet novine svet portal

Getty images

Ona je tada rekla da je pitanje da li će do kraja života ostati vegan, ali da joj je za sada najvažnije da se dobro oseća.

Pročitajte Srećan rođendan blesavi, šašavi tatice – Jelena neobičnim snimkom čestitala Noletu rođendan (foto)

– Ja sam bila veliki mesojed, i jako ga volim još uvek, ali ga ne jedem. Dobro se osećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako da živim ovaj život budna, sa energijom, zdrava – kazala je, dodajući da je važan i način pripreme hrane.

Rođendan Jelene Đoković svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

– Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a 30 odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač… Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je kao i ja posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju – zaključila je tom prilikom Jelena Đoković u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi”.

AUTOR: SVET

FOTO: (Photo by Julian Finney/Getty Images) ATA images