Objava Jelene Karleuše svet portal svet
Svet

December 18, 2023 10:29

By

Uhvatila sam ga s nekom devojkom, a on je posle toga ponavljao samo jedno: Karleuša progovorila o prevari koja joj je promenila život

Roditelji Jelene Karleuše razveli su se zbog očeve prevare

Jelena Karleuša gostovala je u podkastu u kome je govorila o brojnim događajima iz svog života. Između ostalog prisetla se i detinjstva i jednog događaja koji je zauvek promenio njen život, ali i živote članova njene porodice. Divna i Dragan, roditelji Jelene Karleuše razveli su se kada je pevačica bila veoma mala,  a za njihov razvod je ona “glavni krivac”.

Roditelji Jelene Karleuše svet portal svet

Instagram

– Oca pamtim kao ženskaroša. Razveli su se jer sam ga ja sa šest godina uhvatila u prevari na Adi, gde ima splav i gde je “petljao” s nekom devojkom. To mi se nije svidelo – istakla je Jelena, započinjući priču o razvodu roditelja.

Pročitajte Roditelji Jelene Karleuše bili su najlepši beogradski par – Fotografija iz mladosti sve govori

– Uvek sam bila mamina ćerka. Kada sam ga uhvatila, čekala sam da me dovede kući, gde sam sa vrata progovorila – priznala je Jelena kako je sve otkrila majci.

Roditelji Jelene Karleuše svet portal svet

Instagram printscreen

– Ponavljao je: “Nisam te prevario!”, ali mama je istakla da tako nešto dete ne može da izmisli. Razvod je bio neminovan. Dragan se na mene nije naljutio zbog toga. Brzo njega prođe, niti je to bila njegova prva avantura. Oni su se razveli, ali smo godinama nastavili da živimo u istom stanu – rekla je Jelena koja je posle razvoda nastavila da živi s majkom koja joj je do kraja života bila najveća podrška. Ona je ranije govorila da nije odrastala u luksuzu, ali je imala srećno detinjstvo.

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES