Rođendan Danijele Dimitrovske
Svet

April 22, 2023 17:30

By

Posle Ognjena, i Danijela otkrila ko je njena ljubav: Danas je najsrećniji dan u njenom životu FOTO

Rođendan Danijele Dimitrovske povod je za veliko slavlje u porodičnom domu

I dok novinske stupce i portale poslednjih nedelja pune vesti o novoj devojci Ognjena Amidžića, njegova bivša supruga ovim povodom nije želela da se oglašava. Poslednje informacije koje su isplivale o voditelju jeste da je on navodno Danijelu varao sa Minom Naumović, te se šuška da je upravo dve decenije mlađa voditeljka kriva za razvod manekenke i autora emisije “AmiG show”.

Pročitajte: Ognjen i Mina prvi put zajedno u javnosti – Danijeli neće biti dobro kada vidi koliko je Amidžić zaljubljen

Rođendan Danijele Dimitrovske

Foto: Ata images

Amidžić uživa u novoj ljubavi a kako njegove komšije navode, već je uselio devojku u luksuzni penthaus u kojem je do nedavno živeo sa sinom Matijom i suprugom Danijelom. Svaki slobodan trenutak trudi se da provodi sa naslednikom, ali u kakvim je odnosima sa top modelom niko ne zna. Iako su u zajedničkom saopštenju izjavili da ostaju u prijateljskim odnosima zbog Matijinog odgajanja, šta je prava istina još uvek nije poznato.

Pročitajte: Zar s njom da zameni Danijelu – Novu devojku Ognjena Amidžića svi znate, a on više ne krije koliko je zaljubljen FOTO

Rođendan Danijele Dimitrovske

Foto: Ata images

Ono što se mnogi pitaju da li će Ognjen danas Danijeli čestitati 36. rođendan. Njegova bivša žena danas proslavlja divan dan u krugu najmilijih, roditelja, sestre, sina i prijatelja a čestitke pristižu od ranog jutra na njenu novu adresu. Dimitrovska ne krije koliko je srećna i isupnjena u životu te se čini da je prebolela voditelja i razvod za koji je rekla da je za nju bio veoma bolan i stresan.

Pročitajte: Matija postaje stariji brat – Danijela Dimitrovska nedugo nakon razvoda objavila vesti o trudnoći FOTO

Rođendan Danijele Dimitrovske

Foto: Instagram

Rođendan Danijele Dimitrovske njen je najsrećniji dan u godini, a posebno iznenađenje napravila joj je trudna sestra Ivana sa porodicom, s obzirom na to da su njih dve veoma bliske o čemu neretko govore i na društvenim mrežama. A da li je stigla i čestitka sa Ognjenovog broja telefona, sačekaćemo do kraja dana da vidimo.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram