EVO KO MIRI IVANU I ŠA
Star

April 27, 2021 12:00

By

Ša NAPLJUVAO suprugu Ivanu! „Ona je PRELJUBNICA isto kao ja!”

Tokom sinoćne emisije “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”, Nenad Aleksić Ša žestoko je napljuvao još uvek zakonitu suprugu Ivanu.

Ša uvredio Ivanu!

Naime, Ša je bez blama Ivanu nazvao preljubnicom nakon što su do njega došle inforacije da se zbližila sa bivšim zadrugarom Vladimirom Tomovićem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

Ja sam verovao u nešto, eto, bio sam šest i po godina sa osobom koju ne poznajem uopšte. Stojim iza toga da se nešto mnogo ne razlikujemo, mogu da kažem to. Osoba koja je i dalje u braku radi stvari koje sam ja uradio. Nijedne sekunde mi nije žao što sam stupio u odnos sa Tarom. Neko je dokazao da nije ništa bolji od mene. I ona je udata žena, isto preljubnica, nije ništa bolja od mene – rekao je Ša u pomenutoj emisiji i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

Ja bih se sad razveo, sad, želim advokata. Ivana se ne razlikuje od mene, isti smo. Evo, obraća se javnosti, a to smo se dogovorili da ne radi. Sad imam totalno drugačiju sliku o njoj, konačno smo se upoznali. Drago mi je što nisam sa takvom osobom. Sa mojim novcem se niko ne igra. Sa tuđim novcem se ne igra niko. Ja sam krvavo zaradio taj novac. Ja sam poznavao tu osobu (Ivanu), sada ne. Imam pravo da sumnjam u to kada ima moje ovlašćenje, ne znam ko je ta osoba, ne poznajem je. To je osoba koju stvarno ne poznajem. Hoću sa bankom i advokatom da vidim sve. Sa mojim novcem niko nema pravo da se igra – govorio je Aleksić.

A kako je sve izgledalo pogledajte u videu koji sledi.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ