Scandal

21 Februar, 2021 16:00

Darko Lazić progovorio: „Ne dam REKETAŠIMA svoj krvavo zarađeni NOVAC!”

Darka Lazića večito prate priče i afere o velikim dugovima i kamatašima koji ga jure! Zbog svega toga pevač je rešio da konačno kaže pravu istinu o svemu.

Darko Lazić progovorio o dugovima!

Da li postoji čovek koji nije imao dugove? Sve je za ljude – započinje Darko svoju priču za Scandal! i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Ne smem da kažem koja je prava cifra, ali svakako je bolje da dugujem, nego da mi daju na zajam. U svakom slučaju, sve je za ljude, a kad počnem da radim, sve ću vraćati. Daj Bože da mi skoči cena nastupa, pa ću lakše da vratim – Darko se prvo našalio, a onda je dodao:

Znate li koliko je para dva i po miliona evra?! Znate li koliko čovek treba da radi za te pare?! Samo ne znam gde sam mogao toliko da se zadužim i na šta sam potrošio tolike pare?! Šalim se sada malo, ali dva i po miliona je zaista velika cifra, da sam toliko pozajmio, nešto bih bar napravio. Priča o mojim dugovima je počela od nekog silnog bakšiša koji sam uzeo, a sa bakšiša su se nadovezali, pa su pričali da mi je neko naplatio neki reket, pa kamatu, pa kao ja dugujem. Na kraju ispade 500.000 duga, pa sam rekao nije više toliko, nego je milion. Pa je bilo milion i po, pa sam zadnji put rekao dva milion, pa dva i po. Svakog meseca kamata raste po 500.000 na gore. Prava je istina da ja nemam dugove, Bogu hvala i to je sve – objasnio je Darko za tabloid Scandal! i osvrnuo se na aferu o reketiranju:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Mislim da reketiranje ne postoji, ali je tako krenula priča o mojim dugovima. A taj reket možda i postoji, ali ja za to ne znam. Na svojoj koži to nisam osetio, ne znam ko bi reketirao pevače koji rade pošteno?! Mogu da reketiraju ako neko nešto zgreši ili ako se sa nekim zameriš, ali da ti mene reketiraš za nešto što sam pošteno zaradio za svoju decu i porodicu i krvario celu noć, na svadbi pevao od jutra do mraka, nespavanje, putovanje… Ja krvnički to zaradim i neko da mi uzme, e pa ne dam! Ne može! Kraj priče! Kaži za šta ti dođem i vratiću, ako treba nekom na zajam, daću na zajam – jasan je bio Darko.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ