Emina Jahovic
Star

January 17, 2021 17:00

By

Emina OSRAMOĆENA u Turskoj! Zbog DUGOVA beži u Srbiju!

U Turskoj je kao bomba odjeknula vest da je Emina Jahović ostala dužna tokom letovanja u luksuznom hotelu u odmaralištu Godžek. Izjavu je dao jedan od zaposlenih u hotelu koji je osudio pevačicino bahato ponašanje.

Emina Jahović osramoćena!

Kako je otkrio, on i kolege imali su veliki problem jer nisu mogli da naplate Eminin dug koji je napravila još u septembru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina)

Jeli su, pili, a ništa nisu platili. Osoblje hotela jurilo je Eminu kako bi naplatilo račun i imali su mnogo problema sa tim – izjavio je radnik hotela u kom je odmarala Emina.

Eminu svi osuđuju u Turskoj nakon ove vesti. Komentari po turskim portalima su jezivi i niko nije stao u njenu odbranu. Znam da je taj dečko koji je radio u hotelu čekao da se Emina smiluje i plati taj dug, ali kako su on i kolege morali iz džepa da daju novac jer nisu uspeli da dođu do nje, rešio je da sve ispriča za medije. Emina je baš osramoćena, kada se ta vest pojavila ona je plakala i obratila se prekršajnom sudu u Turskoj da zabrane tu vest, ali je zahtev odbijen. Koliko znam, novinari su je čekali nekoliko dana ispred kuće, ali ona nije izlazila, i planira da se na neko vreme skloni u Srbiju, dok se bura ne stiša – otkriva izvor Stara i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mustafa Sandal (@mustafasandal24)

Emina se obratila čak i bivšem suprugu Mustafi da on pokuša da preko nekih poznanstava zaustavi tu vest jer je osramoćena i takve priče utiču na njen ugled. Mustafa joj je rekao da se smiri i da će on nešto probati da reši, ali ni on nije uspeo da joj pomogne, pa je podržao da se skloni sa decom u Srbiju dok taj haos ne prođe – završava naš izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina)

Verujemo da Emina nije imala lošu nameru, te da je došlo do zabune jer je do sada uvek plaćala svoje račune. Ako ništa drugo, sada je naučila da sa Turcima nema šale jer oni ništa ne opraštaju.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR