maja prolila gorke suze
Star

30 Novembra, 2020 22:20

Drug otkriva TAJNI PLAN: „Janjuš SE MIRI sa Majom samo da bi vratio DUGOVE!”

Mnoge je iznenadilo kada je Janjuš u subotu uveče okrenuo ploču i završio u izolaciji sa Majom Marinković.

Zbog para je spreman na sve?

Naime, Janjuš je danima ponavljao da jedino želi da se pomiri sa suprugom Enom, te da ga ljubavnica ne zanima, a onda je sve pogazio i celu noć proveo sa Majom. To je mnoge ostavilo u čudu, ali ne i Janjuševog druga koji kaže da se iza svega krije tajni plan!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Janjuš je želeo da se pomiri sa Enom jer imaju ćerku, a i nekako je ušukan pored nje. Koliko znam, on je pre ulaska napomenuo Eni da za Krunin rođendan, ako bude razmišljala o pomirenju, pošalje dete u posetu, a ako se devojčica ne pojavi, to će biti znak da nema šanse da se pomire. A kako se Kruna nije pojavila, a jasno mu je da Maja ludi za njim, rešio je da se uvali gde može Nakon svih svađa i iznošenja prljavog veša, prepoznao je njen trenutak slabosti i očas posla obrlatio Maju. Znam da ima napolju ogroman dug, a već je deo honorara koji je dobio unapred dao Eni da ima za ćerku. Od onoga što mu ostane ne može da reši i dug i da od toga lepo živi. Verujem da je samo zato obnovio vezu s Majom jer zna da će mu ona dati pare za dug. Možda on i započne zajednički život sa njom, lepo mu je bilo dok su se viđali, jer je istina da mu je ona plaćala sve – priča Janjušev drug za tabloid STAR i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic)

Maja sada izgleda bolje nego ikad, još ga i voli, a on i te kako ume da bude manipulator. Ako se pomire, to znači da će i Maja okrenuti ploču i da će negirati sve što je do sada rekla. Vidim da je počeo da je ubeđuje kako je on nju voleo i da je bio prema njoj super, a ona pada na priču jer ga baš voli. Samo da se ne razočara ako je šutne kada je opelješi. Doduše, preračunava se i on, svestan je da kod Ene nema povratka, tako da mu je Maja idealan plen – završava Markov drug koji je zamolio da ostane anoniman.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Taki Tadza (@takitadza)

Inače, kako smo još saznali, Janjuševa porodica ne prihvata Maju za snajku, a Taki otvoreno mrzi Janjuša i ne pada mu na pamet da mu pruži priliku da se pokaže kao dobar zet!

Nikada nisam podržao tu vezu, niti planiram. Vidim da Maja ima emocije, ali mi je obećala da sa njim više neće biti, jer je mnogo povredio. Oni su se tukli, postoje snimci, a on sve laže, ja se nadam da će Maja da se sabere i shvati da on nije za nju. Ma, nikad neću da podržim to, ako odluči da bude sa njim, samo neka idu svojim putem, na mene da ne računaju. Ona to vrlo dobro zna, poznato joj je da sam ja pod stresom zbog njih, a da mu oprostim batine neću. U stan da ga dovede neće, ako je luda neka je opet iskoristi, moju podršku neće imati niti ću ga prihvatiti kao zeta, Bože sačuvaj! – rekao je Taki za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR